Как да изберем най-добрите спортни слушалки. 

 

Ако искате да повишите тонуса си тази зима, нов чифт спортни слушалки е чудесен начин да си дадете тласък.

 

Не можете да започнете без любимите си мелодии, и когато става въпрос за намиране на тази допълнителна мотивация, за да завършите рутината си за бягане, каране или тренировка във фитнес зала – добрият чифт слушалки е от решаващо значение. (Разбира се, че плейлистът с най-добри песни за бягане също ще помогне.)

 

Най-добрите спортни слушалки ще доставят страхотен звук, като същевременно предлагат устойчиви на изпотяване дизайни, които остават на място, и с безжични опции, от които да избирате, трябва да потърсите и чифт спортни слушалки с добър живот на батерията.

 

Как избираме най-добрите спортни слушалки

 

Преглеждаме стотици продукти всяка година – и това включва много слушалки. Това ни дава пълен контрол върху процеса на тестване, като гарантира последователност.

 

Всички продукти се тестват в сравнение с конкурентни продукти в една и съща ценова категория.

 

От всички наши отзиви ние избираме най-добрите продукти, които да бъдат включени в нашата статия.

 

Имаме страхотни оферти за спортните фенове! Слушалки, които са идеални за използване по време на бягане или друг активен начин на живот. От колоездене, изпотяване във фитнеса и онлайн игра на любимите ви игри с тези страхотни джаджи на марки като Energy System, The House of Marley и Jabra, създават реални звукови ефекти, сякаш слушате директно на живо.

 

Шумоизолиращи слушалки

 

Всички обичаме да слушаме музика, докато извършваме любимото си занимание, но какво да правим, ако искаме да се уединим? Спортните слушалки са идеални за случаите, когато е важно само ушите ви да чуват звука. Тези видове слушалки са снабдени с технология за шумопотискане, която намалява външните звуци, като ги повишава и заглушава, така че да останат само важните - като стъпките по подовите настилки или дишането по време на интензивни упражнения! Особено за бегачите тези слушалки осигуряват допълнително предимство, тъй като могат да премахнат околния трафик

 

Прилики и разлики между обикновени и спортни слушалки

 

Разликата между обикновените слушалки и спортните се свежда до начина, по който ще се използват. Например, ако отивате на дълго бягане, при което околната среда може да ги удари или главата ви ще се намокри от пот, тогава е най-добре да не използвате нищо друго, освен издръжливи модели, предназначени за такива тежки условия!

 

Най-добрите слушалки за бягане са създадени за тежкия живот на бегача. Те трябва да имат здрава конструкция, която да издържа на удари, вибрации и дори пот, без да се повреди или да се почувствате неудобно!

Най-добрите слушалки за бягане са тези, които поддържат музиката и заобикалящата ви среда без шум. Ако сте опитен спортист, е важно да се погрижите за водоустойчивостта, за да не залепват по тях отломки, докато тренирате навън с дъжд или пот, която се лее от пресконференциите на стартовата линия; но повечето хора просто използват този тип слушалки, когато имат предстоящ тренировъчен план - което означава, че всяка влага ще се появи бързо!

 

Ако се отнасяте сериозно към бягането, е важно да намерите правилните слушалки. Нуждаете се от нещо, което блокира шума и предлага отлично качество на звука, така че да могат да задоволят както обикновените слушатели, така и тези, които обичат да се упражняват с музика от личния си плейлист!

 

Водоустойчивостта помага да се предпазим от смесването на пот и вода, когато тренираме навън.

 

Моделите за вграждане в ухото (които обикновено са по-популярни)- Разновидности за ухото, които предлагат превъзходни функции за шумопотискане, и накрая кабелни алтернативи за тези, които не искат кабелите им да се закачат за нещо по време на тежки тренировки.Знаем колко важно може да е усещането, когато нещо се заплете случайно или умишлено.

 

Решението за избор между обикновении слушалки и слушалки за бягане може да бъде трудно. Има много фактори, които влияят на този избор, но ние ще се съсредоточим само върху дизайна, тъй като той е най-значим, когато обмисляте какъв тип спортен аксесоар искате: Apple определя "in" като отнасящо се конкретно за тези, които се прикрепят директно във външния ви канал, докато "over" включва и двата вида (с изключение).

През годините е имало няколко различни иновации в рамките на тези две категории, но те все още се свеждат предимно до твърде три общи класа - стандартно/класическо прилягане; сигурен басов отговор чрез запечатана кухина Технология Seas Wells.

 

Най-добрите спортни слушалки ще държат музиката ви и външния шум на разстояние. Тези леки и издръжливи слушалки са идеални за бегачи, които искат да са в час със заобикалящата ги среда, без да жертват какъвто и да е комфорт!

Най-добрите слушалки за бягане синхронизират обстановката с това, което слушате. Спортните слушалки намаляват звука от външния свят и позволяват на бегачите максимално да осъзнават заобикалящата ги среда, но също така позволяват на другите да знаят къде точно се намираме, ако някой ни намери, докато бягаме!

 

Когато носите слушалки в ушите, може да се почувствате така, сякаш те влизат в тялото ви. Това може да е неудобство за тези, които не харесват усещането, че нещо блокира ушите им или ги прави неспособни да чуват достатъчно добре външния шум, когато се разхождат из града без музика от двете страни (което също се случва).

За да намалите неблагоприятното явление на предаване на шума от дрехите към ухото, използвайте слушалки с щипка или ги носете върху един слой дрехи, докато слушате с друг уред, например mp3 плейър, през неговия жак

 

Най-добрият начин да се уверите, че сте избрали правилния чифт слушалки за бягане, е да изпробвате няколко различни вида. Можете също така да използвате допълнителни стойки, които са специално проектирани с оглед на бегачите, което ще ви помогне да направите музиката си по-силна, без да жертвате качеството на звука или басовата характеристика, тъй като те вече не са заглушени от околния шум, както обикновените високоговорители, когато са поставени един до друг

 

Кабелни и безжични слушалки - каква е разликата?

 

Дизайнът и конструкцията на слушалките могат да бъдат от голямо значение, когато дойде време да изберете какъв тип ви е необходим. Например кабелните модели предлагат по-голям комфорт, тъй като няма кабел, който да ги свързва директно с аудиоизхода на устройствоти, докато безжичните комплекти изискват свързване чрез приложение и блутут, а не чрез физически щепсели като тези, които се намират на повечето лаптопи в днешно време

Безжичнитеслушалки са популярен избор за тези, които искат да слушат без кабели. Те работят чрез безжично свързване с телефона ви и могат да издържат до 10 часа с едно зареждане! Единственият недостатък? Ще имате нужда от допълнителен комплект слушалки.

 

За да изберете спортни слушалки за бягане, има редица допълнителни опции. Можете да разчитате на дистанционно управление, което ви позволява удобно да сменяте песни и да намалявате звука от телефона или таблета си.

Освен това някои модели са оборудвани със съпътстващи приложения, така че потребителите нямат само един начин да се наслаждават на медийното си преживяване; вместо това те вече разполагат с два метода - слушане чрез традиционните наушници/ слушалки, когато не са свързани безжично чрез Bluetooth. Свързване директно с високоговорители с театрално качество, които излъчват звук

 

Слушалки за бягане: параметри

 

Знаем, че търсите да си купите нови спортни слушалки, които ще бъдат перфектни по време на следващото Ви бягане. Искате те не само да стоят сигурно, но и да звучат страхотно и да издържат достатъчно дълго, за да могат да Ви придружават през много тренировки! Какво мислите вие?  За да намерим възможно най-добрата форма днес - много неща са се променили, откакто за първи път слушалките навлязоха на пазара... Е, нека да видим как ще се получи всичко заедно с малко помощ.

 

Когато купувате нов комплект слушалки, един от основните фактори, които трябва да вземете предвид, е силата на звука, която те могат да произвеждат. Важно е да намерите нещо с добро ниво на звуковото налягане (SPL) и достатъчно силно, така че музиката ви да се чува над конкурентните шумове, като например трафика или други хора, говорещи по телефоните си, като в същото време да не бъде прекалено смущаващо за другите наоколо, но трябва да е поне 60 dBs, ако не и по-високо, за да се улеснят нещата при изпробването на различни видове, тъй като повечето магазини измерват този показател само в рамките на 1-5 метра, което може да изглежда незначително, докато не започнем да търсим

Най-добрите слушалки за бягане са тези, които пасват удобно и остават на мястото си, така че да можете да чувате звука от собствените си стъпки.

 

 Препоръчваме ви да възприемете няколко различни стратегии, за да сте сигурни, че са достатъчно сигурни: спортни слушалки с различни накрайници (слушалките се предлагат оборудвани и по двата начина); пригодени или индивидуално оформени изолиращи гел накрайници с размери, подходящи специално за ушите на всеки човек; избор на модели тип "над главата", предназначени специално за високоинтензивни дейности като джогинг/бягане, при които удобството е от ключово значение- Трябва да имате дистанционно управление, което да ви позволява да превключвате между песните в списъка за изпълнение. То също така трябва да е устойчиво на пот и вода, така че да издържи толкова дълго, ако не и повече от самото устройство! Процесът на тестване на различни видове и дизайни на слушалки е важен.

 

Искате новите ви слушалки да са удобни, да звучат чудесно (дори и да не слушате), да са добре прилепнали, да не падат и да не се губят по време на дейност като тичане из града - но най-важното е да работят добре с ВСИЧКИ устройства! Затова ги тествайте, преди да ги купите. Тук имаме някои предложения, които се различават по дизайн, както и по начин на носене, като всички комуникират безжично чрез технологията Bluetooth®, и чакат своя нов собственик.