Стерео слушалките съществуват още преди първия Sony Walkman и от тогава търпим заплетени кабели, докато слушаме музика в движение. Това е предостатъчно дълго, ако питате нас. За щастие, тук идват безжичните слушалки. Те са удобни за всяка ситуация, в която не искате да се занимавате с висящи кабели – особено във фитнес залата. И сега, когато много производители на телефони се отказват от жака за слушалки, безжичните слушалки са добър начин да се гарантира съвместимост с почти всяко ново устройство.

Безжичната връзка също не означава лош звук. Тези дни Bluetooth аудиото звучи много по-добре от всякога. Въпреки че стерео Bluetooth сигналът за данни е компресиран, различни доставчици на слушалки и слушалки са открили начини за подобряване на сигнала, за да компенсират недостатъците във връзката.

Независимо дали телефонът ви е с премахнат аудио жак или предпочитате свободата да използвате безжична връзка, Bluetooth слушалките са чудесен начин да се насладите на любимата си музика без кабели. Има няколко недостатъка в сравнение с кабелните слушалки, като например необходимостта да следите нивата на батерията и възможните проблеми със синхронизирането на аудиото (устните при гледане на видеоклипове), но не трябва да се притеснявате за заплетени кабели, когато бягате през вратата в натоварена сутрин прави безжичните слушалки да си струват за мнозина.

Ако смятате, че слушалките за поставяне в ушите са малко прекалено обемисти или не харесвате дълбокото прилягане на наушниците, слушалките покриващи ухото могат да бъдат чудесен вариант. Слушалките покриващи ухото имат уникален дизайн, който някои предпочитат заради тяхната преносимост и звук. Безжичният дизайн може да бъде полезна функция и за слушалките, тъй като няма да имате притеснения за захващане на аудио кабелите за нещо. Въпреки че на пазара има много добри Bluetooth слушалки, може да бъде малко по-трудно да намерите подходящи безжични слушалки.

Слушалките (или наушниците, или слушалките за поставяне в ушите) предлагат малко по-различен звуков профил в сравнение с конвенционалните слушалки. Като цяло ще получите по-добър звук от "консервите" около главата ви, отколкото от бъдс в ушите, но качеството на звука на бъдовете за ухите се подобри значително. По-важното е, че слушалките за поставяне в ушите са много по-склонни да бъдат водоустойчиви и много по-подходящи за използване при тренировка. Изпотете се добре и ще превърнете подложките за слушалки в гадна бъркотия.

Ако не търсите основно комплект безжични слушалки за фитнес залата, конвенционалните слушалки могат да предложат много добро изживяване при слушане. Все пак ще трябва да избирате между модели на ухото и над ухото. Слушалките за поставяне в ушите прилягат наушниците към ушите ви, но не ги заобикалят. Слушалките над ушите напълно затварят ушите ви. Слушалките за поставяне на ушите блокират повечето външни шумове и обикновено осигуряват по-мощен и богат звук, но слушалките за ухо са по-малко обемисти и разсейващи за носене, когато сте навън.

През последните години безжичните бъдове изпревариха безжичните слушалки, за да се превърнат в доминиращ продукт за лично аудио. Никой не иска да влачи тежък чифт консерви, когато вместо това можете да поставите няколко ненатрапчиви бъда в ушите си, нали?

Докато безжичните слушалки сега предлагат страхотно активно шумопотискане (ANC) и удължаващи батерията калъфи за зареждане, те просто не могат да се конкурират с качеството на звука, суровата мощност и комфорта, осигурени от моделите над ухото или на ухото, които не се впиват в дубките на ушите ви.

Безжичните технологии стават все по-добри и по-добри. Благодарение на новите Bluetooth кодеци като aptX adaptive, осигуряващи цялостна по-ниска латентност, по-нисък битрейт и по-високо качество на звука, вече не е необходимо да купувате чифт кабелни слушалки, ако искате първокласен звук.

Истински безжичните слушалки премахват напълно кабела и правят всяка слушалка свое собствено дискретно устройство, което се синхронизира безжично с другото. Apple пусна калъфа за зареждане с AirPods и оттогава концепцията почти напълно превзе пазара на безжични слушалки. Много малко безжични слушалки вече използват стила „лента за врата“ или по друг начин прокарват проводник между двете слушалки; почти всичко вече е безжично.

Слушалките без кабели обикновено са удобни за фитнес зала, като повечето модели имат някаква форма на водоустойчивост (но трябва да проверите IP рейтинга на слушалките, за да сте сигурни). Те също така идват със собствен калъф за носене, оборудван с батерии, за да ги поддържа заредени, когато не се използват, като побира няколко пъти капацитета на самите слушалки. Простото предимство е да не се занимавате с кабели и имат значителна полза. Компромисът е, че техният малък размер означава, че контролите в слушалките обикновено са ограничени.

Активното шумопотискане използва обърнати навън микрофони, за да улови и анализира шума, който след това се анулира от схема, която генерира обратна вълна в слушалките. Преди това беше скъпа, тромава технология, която не можеше да се намери в безжичните слушалки, но това се промени преди няколко години с напредъка в живота на батерията и миниатюризацията на веригата. Ще заплатите допълнително за слушалки с активно шумопотискане, но това е удобна функция, ако просто искате да изключите всичко около вас, освен музиката си.

Това е поглед към най-добрите безжични слушалки, които тествахме като цяло, независимо от цената. Това не означава, че трябва да харчите много пари, за да получите слушалки, които доставят качествено аудио. Ако пазарувате с ограничен бюджет, насочете се към най-добрите слушалки под 50 лева за много страхотни опции, които няма да разбият портфейла ви.


БЕЗЖИЧНИСЛУШАЛКИ I7S


i7S TWS Twins Слушалка с малък размер, супер леки. Осигурете сигурно и удобно прилягане за всяко ухо. Истински звук с висока разделителна способност Оборудвани с технология за потискане на шума Bluetooth 5.0 и CVC 6.0, за да се насладите от телефона си на чист и ясен звук

Вградена акумулаторна батерия, идва с кабел за зареждане. Дизайн за потискане на шума, перфектно качество на звука, защита от изпотяване. Приложението и премахването на всички шумове са безпроблемни и лесни за използване. Бъдете сигурни, че вашите слушалки и калъф ще бъдат в безопасност. Прост дизайн с един бутон, лесен за използване и бързо сдвояване с вашите Bluetooth устройства.

За да използвате, натиснете и задръжте бутона за 3 секунди на всяка слушалка и пуснете , след като светодиодът мига между червено и синьо, Отворете на мобилния телефон Bluetooth и потърсете Слушалката, свържете я, и сдвоете слушалката с вашия мобилен телефон

Тези слушалки са за хора, които обичат свободата на движение. Те са лесни за работа и ви дават свободата да се движите – стига да сте в обхват. Достатъчно леки и компактни за фитнес залата, без да се жертва качеството на звука, слушалките за поставяне в ушите са идеални за повечето или за всякаква ситуация, която можете да си помислите да ги предизвикате – бягане, колоездене, туризъм или просто разходка из града. Безжичните слушалки I7S имат какво да предложат. Удобни за носене за продължителни периоди от време, тези слушалки също произвеждат впечатляващо качество на звука със звукови вълни.Звукът, който тези слушалките издават, е с първокласно качество по отношение на точност и удоволствие. С дефинирани баси и високи, които не превъзхождат средните, Безжичните слушалки I7S ви предоставят напълно балансирано аудио изживяване.

Слушалките са леки и с удобен размер. С дизайн, който спомага за минимизиране на дискомфорта в ушния канал на ухото, тези слушалки могат да се носят за дълги сесии за слушане.

Безжичните слушалки I7S с микрофон и преносим зареждащ се калъф с 3 до 4 часа резервна батерия.

Най-добро за свободни ръце и музика по време на шофиране/ходене/трениране/тичане/трениране/спорт и други дейности на открито. Бъдете сигурни, че вашите Безжичните слушалки I7S и калъфът ще бъдат в безопасност. Прост дизайн с един бутон, лесен за използване и бързо сдвояване с вашите Bluetooth устройства.

Страхотен комфорт и функция – Няма повече Безжичните слушалки I7S да изпадат! Безжичните слушалки I7S удобно прилягат във вътрешноста на ухо ви с мекота.


БЕЗЖИЧНИСЛУШАЛКИ I12

Безжичното слушане никога не е било по-лесно с тези достъпни Bluetooth слушалки

  Осигурява стабилна Bluetooth връзка дори когато сте на 10 метра от телефона си

12 часа слушане осигуряват повече от достатъчно заряд, за да ви осугурят страхотно пътуване до работното ви място

Предлага се в комплект с USB кабел и подходящ, лъскав бял калъф за зареждане за удобно съхранение

След като се зареди напълно, калъфът може да зареди напълно слушалките ви до четири пъти!

Освободете се от разочароващите ограничения на кабелните слушалки с висококачествените и достъпни в бял цвят безжични слушалки i12 TWS с Bluetooth 5.0. Напълно съвместим с операционни системи IOS и Android, лесното свързване на тези преносими слушалки към вашия смартфон няма да бъде проблем.

Само за 40 минути тези елегантни, БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ I12, се зареждат бързо, така че никога няма да напуснете къщата без възможност за безжично слушане. Заредени с пълно батерия, те ви осигуряват щедрите 3 часа възпроизвеждане на музика, за да се забавлявате и да сте свързани през целия ден.

С висококачествен звук, заедно със супер удобно и сигурно прилягане, можете да вземете тези джобни слушалки със себе си навсякъде! Подходящи за носене по време на тренировка или за сутрешно бягане, след като поставите тези БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ I12, те няма да помръднат!

С щедрото 10-метрово безжично разстояние можете да пазите ценния си смартфон от опасност по време на енергично упражнение, докато той изпълнява любимите ви мотивационни песни. Да не говорим, че злополуките, свързани с мобилни устройства, които включват хващане на вашите кабелни слушалки за дръжки или куки, ще останат история благодарение на тези стилни Bluetooth слушалки.

В комплект с подходящ бял калъф за зареждане, който се уткроява като удобна кутия за съхранение на вашите слушалки, този калъф може напълно да регенерира батерията на слушалките ви четири пъти! С калъфа за зареждане в ръка ще се възползвате от огромните 12 часа плавно, висококачествено слушане.

Универсални, напълно съвместими слушалки с чисто качество на звука. Слушалките имат прецизен структурен дизайн, много са балансирани, леки и удобни за носене. Безжичната Bluetooth връзка, е подходяща за повечето мобилни продукти. Може да се носи, когато правите упражнения, за ежедневна употреба или за работа.

Лявата и дясната слушалка се активират чрез Bluetooth и могат да се използват заедно или поотделно.

Стъпка 1: Натиснете бутона за зареждане (ще светне синя или червена светлина)

Стъпка 2: Отворете капака на кутията и извадете слушалките. Важна забележка: включете кутията за зареждане, преди да отворите капака, за да могат слушалките да се включат и да се свържат с вашето устройство.

Стъпка 3: Активирайте Bluetooth на вашето устройство, потърсете името i12 в падащия списък и щракнете върху него, за да започнете връзката.

БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ I12 се изключват автоматично, когато са изключени от Bluetooth устройството за повече от 5 минути.

Функция за повикване: Докоснете веднъж върху някоя от слушалките, за да приемете повикване или да затворите.

Контрол на силата на звука: Докоснете два пъти едновременно едната или другата слушалка, за да увеличите или намалите силата на звука , Музикален режим: Докоснете веднъж върху една от слушалките, когато музикалната песен е активна, за да спрете или възобновите възпроизвеждането.

 Следваща/Предишна функция: Докоснете 3 пъти едновременно върху една от слушалките, за да прескочите към следващата или предишната песен.

Ако сдвояването е неуспешно, синхронизирането може да не е извършено правилно. В този случай започнете отначало. Първата стъпка се състои във включване на кутията за зареждане или включване на слушалките. След това извадете слушалките от калъфа и включете Bluetooth функционалността на вашето устройство. Ако всички тези стъпки са спазени, сдвояването ще работи.

Слушалките са свързани, но само една от тях работи, какво да правя?

Ако по време на стъпката за сдвояване работи само една от слушалките, има няколко решения.

Решение номер 1: Първото нещо, което трябва да направите, тъй като слушалките са независими една от друга (те могат да се използват самостоятелно или заедно), е да натиснете и двете слушалки едновременно, докато не чуете гласово съобщение, което казва, че са ИЗКЛЮЧЕНИ. След като слушалките ви са изключени. Повторете предишната стъпка, за да ги включите отново и да ги сдвойте заедно. Тогава трябва да можете да чувате звук, идващ от двете слушалки.

Решение номер 2: Ако всички тези стъпки не са работили, трябва да заредите слушалките си с калъфа за зареждане, тъй като зарядът на батерията, посочен в момента на синхронизация, се отнася за целия комплект. Следователно е възможно едната слушалка да има оставащ заряд, докато другата да няма достатъчно, за да работи правилно. След зареждане следвайте всички предишни стъпки още веднъж от началото и всичко трябва да работи.

Ако вашите слушалки все още не се синхронизират правилно заедно, може да има фабричен дефект или може би една от слушалките е повредена. В този случай се свържете с отдела за обслужване на клиенти, за да опитате да намерите решение.

Може да разгледате и други наши варианти на BLUETOOTH БЕЖЗИЧНИ СЛУШАЛКИ