Смарт Гривни за всеки!

Ние от Be Smart, освен да те държим в течение с новите технологии и постижения в динамичния 21 век, искаме да се погрижим и за твоето здраве!

Предлагаме ти нов иновативен аксесоар, който перфектно се допълва със стила, комфорта и начина ти на живот – Смарт гривните!

Универсални измервания и налични екстри!

Те са идеалното устройство за хора, които искат да се поддържат в добра форма, затова и често се наричат “фитнес тракъри”. Те не товарят с излишни функционалности, цената им е достъпна, животът на батерията – дълъг, водоустойчиви са, а визията – изцяло съчетаваща се с твоя lifestyle! Какво повече може да искаме! 

Y3 Plus Handsfree

Първият модел, който ти предлагаме е смарт гривната Y3 Plus Handsfree. Качествена фитнес гривна, която ти показва изгорените калории, твоя пулс и брои извървените крачки. Тя е верен помощник както при спортуването в зала или на открито, така и при шофиране или работа в офис. Работи с Bluetooth 4.1, който осъществява връзка с телефон от по-голямо разстрояние! 


Батерията й ти осигурява 5 часа за разговори и 92 часа за останалите функции. Това е един страхотен, високачествен продукт, от който се нуждае всеки! 

LEMFO Т89

Следващия продукт от серията на смарт гривните ни е LEMFO Т89. Нова, практична, висококачествена фитнес смарт гривна, която за разлика от първия ни модел включва и bluetooth безжични слушалки. 


Основните й функции са пасометър или движение на тялото, крачкомер, който отброява дневно твоите крачки, дава ти сведения за качеството на съня ти, измерва сърдечния ти ритъм и кръвното ти налягане. Накратко 24 часов мониторинг на твоето здраве! 


Едно от най-големите удобства е, че се свързва с телефона ти и те известява чрез push известия за съобщения и пропуснати обаждания. 


Новият Bluetooth 5 е с ниска консумация на енергия, осигурява 4 пъти по-голяма дължина на връзката с телефона от обикновения стандарт, 2 пъти по-висока скорост и 8 пъти по-висок капацитет. 


Включените безжични слушалки SIRI са последен модел и използват специален чип, който спомага за твоето незабравимо музикално изживяване! Наслади се на перфектно аудио и шокиращо добър саунд. А защо не и да споделиш музикалния си плейлист с предпочитана компания? Да, тази възможност за споделяне на слушалките ни е любима! 


Накратко, технологията се развива изключително бързо и смарт гривните се оказват безусловно полезни за нашия начин на живот! Олесняват ни, като ни дават ценни данни за нашето здравословно състояние, информация за физическата ни дейност и сами да направим заключение как може да подобрим ежедневието си!


Цените и на двете смарт блутут гривни са абсолютно достъпни, оправдаващи отличното качество на продуктите Be Smart!