Вашият смартфон е съществена част от живота ви и е пълен с лична информация, която искате да запазите в тайна. Но какво ще стане, ако някой може да надникне през рамото ви и да види всичко, което правите на телефона си? Това е мястото, където нашият 3D пълно покритие против шпиониране на екрана идва.


 


Изработен от първокласно стъкло и проектиран да осигури максимална защита срещу драскотини, пукнатини и други форми на повреди, нашият протектор за екран е най-доброто решение за защита на вашия смартфон и вашата поверителност. Неговият 3D дизайн с пълно покритие осигурява пълно покритие на екрана на вашия телефон, докато неговата антишпионска технология не позволява на никого да вижда екрана ви от всякакъв ъгъл, освен директно пред него.


 


Нашият протектор за екран също така разполага с прахоустойчив дизайн, който гарантира, че екранът ви остава чист и ясен, докато неговият лесен за инсталиране дизайн го прави удпбен и безпроблемен за поставяне. Със своя прецизно изрязан дизайн, той предлага пълен достъп до всички бутони, портове и функции на вашия телефон, така че можете да го използвате с лекота и удобство.


 


С нашия 3D протектор за екран с пълно покритие против шпиониране можете да се насладите на най-добрата комбинация от поверителност, защита и удобство. Независимо дали използвате телефона си за работа, игра или лична комуникация, нашият протектор за екрана ви покрива. Защо да чакаме? Пазарувайте сега и усетете разликата сами!


Тук може да разгледате  СТЪКЛЕНИ ПРОТЕКТРОИ