Меню
Количка

Външни батерии

Производител: Energy System Код на продукта: ENS424429
Портативнa, акумулаторна батерия Energy Sistem 2500 mAh за смартфони. С ултра тънък дизайн и джобен размер, светодиоден индикатор за зареждане, вграден кабел и допълнителен USB изход, тази батерия се превръща в перфектното допълнение, което винаги може да вземете със себе си.Характеристики:Съвместим..
26.04 лв 22.91 лв без ДДС:19.09 лв
Производител: Tellur Код на продукта: TLL158131
Алуминиева външна батерия Tellur QC 3.0 5000mAh Slim Metallic - 3 in 1, изработена с внимание към всеки детайл, която е много тънка и издръжлива, дизайнът й е стилен и привлекателен. Но най-важните характеристики не са перфектният тънък аспект и неговата издръжливост, а че тази външна батерия има те..
40.63 лв 66.40 лв без ДДС:55.33 лв
Производител: Tellur Код на продукта: TLL158381
Tellur улеснява потребителите, благодарение на външната батерия WPD101 Compact Pro Power Bank, с мощност 10 000 mAh, създадена с технологията MagSafe. Магнитното безжично преносимо зарядно устройство е съвместимо с последните модели на iPhone. Освен това, WPD101 Power Bank може да достави огромн..
75.55 лв без ДДС:62.96 лв
Производител: Tellur Код на продукта: TLL158321
PBC303 30000mAh Power BankИстинска мощ на разположение. Звучи добре? Чувства се още по-добре! С двоен USB изход и един Type-C изход, тази захранваща банка жонглира с три устройства едновременно. Елегантният дизайн я прави толкова красива, колкото и мощна. Поддържа устройствата работещи през цел..
84.38 лв без ДДС:70.31 лв
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)


Захранващите банки са популярни за зареждане на по-малки устройства, захранвани от батерии с USB портове, като мобилни телефони и таблетни компютри и могат да се използват като захранване за различни USB захранвани аксесоари като светлини, малки вентилатори и външни зарядни устройства за батерии за цифров фотоапарат. Обикновено се презареждат с USB захранване. По-новите захранващи банки използват USB-C и може да разполагат с допълнителен USB-B микро порт за обратна съвместимост. Преносимите електронни устройства (PED) са обещаващи платформи за обмен на информация за отговори в реално време. Тяхната производителност става все по-чувствителна към консумацията на енергия. Акумулаторните батерии са основният източник на енергия за PED и държат ключа, за да гарантират желаната стабилност на работата им. Със забележителния напредък в технологиите за батерии, многофункционалните PED постоянно се появяват, за да отговарят удобно на изискванията на нашето ежедневие. Продължаващото нарастване на търсенето на високопроизводителни PED вдъхновява на свой ред безмилостното преследване на още по-мощни акумулаторни батерии. В този преглед ние представяме как технологиите на батериите допринасят за бързото нарастване на PED през последните десетилетия. Първо, се очертава цялостен преглед на историческия напредък в PED. След това четири вида представителни акумулаторни батерии и тяхното въздействие върху практическото развитие на PED са описани изчерпателно. Представени са и тенденциите на развитие към ново поколение батерии и бъдещите изследователски фокуси. Батериите изминаха дълъг път от изобретяването си, от волтаичната купчина цинкови и медни плочи на Volta до днешните високотехнологични литиево-йонни батерии. Енергийната плътност (както обемна, така и гравиметрична) на акумулаторните клетки непрекъснато нараства през годините с новите батерии. Технологии за интелигентни батерии Въпреки това, тези увеличения и използването на летливи материали направиха клетките по-малко стабилни и изискват допълнителни електронни защити. Съвременните акумулаторни клетки имат добавени електронни вериги за безопасност, за да се гарантира, че проектните параметри никога не се превишават. Литиевите акумулаторни батерии изискват като минимум защитни вериги на електрониката, а балансирането на клетките помага да се предотврати неправилното активиране на първичните защитни вериги на няколко серийни клетки, в допълнение към поддържането им в съответствие за подобряване на времето на работа и живота на цикъла.  BE SMART Джаджи и аксесоари за телефон


За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.