Електронни аксесоари за кола : Baseus ...
Меню
Количка

Зарядно за кола, Baseus Digital Display Dual USB Car Charger CCBX-0S, За мобилни устройства, Сребрист

Зарядно за кола, Baseus Digital Display Dual USB Car Charger CCBX-0S, За мобилни устройства, СребристЕлектронни аксесоари за кола
Зарядно за кола, Baseus Digital Display Dual USB Car Charger CCBX-0S, За мобилни устройства, СребристЕлектронни аксесоари за кола
-17 % Временно Изчерпан
Зарядно за кола, Baseus Digital Display Dual USB Car Charger CCBX-0S, За мобилни устройства, СребристЕлектронни аксесоари за кола
Зарядно за кола, Baseus Digital Display Dual USB Car Charger CCBX-0S, За мобилни устройства, СребристЕлектронни аксесоари за кола
Зарядно за кола, Baseus Digital Display Dual USB Car Charger CCBX-0S, За мобилни устройства, Сребрист
14.40 лв
12.00 лв
без ДДС: 10.00 лв
  • Наличност: Временно Изчерпан
  • Код на продукта: CCBX-0S
  • SKU: CCBX-0S
  • JAN: 12020

Оценки

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Характеристики

Default
Характеристики Материал::ABS/ Поликарбонат , Съдържание пакет::1 х Зарядно , Тегло::0.0504 Kg
Характеристики
Съвместим бранд Универсален
Съвместими модели Универсален
Тип продукт Зарядно устройство за кола
Функции Зареждане на 2 устройства
Цвят Сребрист

Описание на продукта

Зарядно за кола 4,8A 24W 2x USB Baseus Digital Display Dual USB (CCBX-0S) сребърен изход за цигари за кола 5,99 Baseus зарядно за кола 2x USB 4,8A 24W с LCD:

    Интелигентно зарядно за кола с дисплей за ток/напрежение на зареждане. Компактна джаджа, оборудвана с 2 USB порта с общ изходен ток 24W / 4.8A. Идеален за зареждане на батерии на мобилни устройства като смартфони или таблети.
    Зареждане под контрол - Благодарение на дисплея за напрежение и заряд, вие винаги знаете колко енергия подновява вашето оборудване. Освен това аксесоарът показва и напрежението, получено от акумулатора на автомобила, което може да ви помогне да откриете по-бързо проблем с него. Освен това не е нужно да сменяте нищо. Стойността на екрана автоматично прескача между трите споменати категории на всеки 5 секунди.
    Първоначална диагностика на акумулатора - Притурката показва и напрежението, предадено към нея от акумулатора на автомобила. При стартиране на автомобила стойността трябва да бъде между 13.3V и 14.8V. По време на зареждане нормалното напрежение е между 12V до 13,2V, но ако е по-ниско от 12V, си струва да проверите състоянието на батерията.
    2 устройства едновременно - 2 порта, позволяващи свързване и по този начин обновяване на енергията на 2 устройства едновременно! Не е нужно да чакате, докато завърши зареждането на първото оборудване, за да свържете второто.
    Висококачествени материали - Изработен от комбинация от огнеупорни и издръжливи материали: PC и ABS. Устойчив на падане и прекомерна топлина.
    Двоен интелигентен чип - Аксесоарът има 2 независими интелигентни системи за управление, всяка отговаряща за един от портовете. Благодарение на това решение производителността на зарядното устройство винаги е на най-високо ниво, дори при голямо натоварване и използване на 2 конектора едновременно. Тези чипове също отговарят на оптималното напрежение за конкретно оборудване и следователно вашето устройство ще получи точно толкова електричество, колкото му е необходимо, за да възвърне силата си за възможно най-кратко време. Няма риск от повреда на батерията.
    6 нива на защита - Преди презареждане, разреждане, пренапрежение, прегряване, свръхток и къси съединения. Пълна защита както за аксесоара, така и за телефона.
    Стабилност по всяко време и навсякъде - Неплъзгащите се щифтове от двете страни на зарядното устройство гарантират адекватна стабилност на аксесоара дори и при най-неравните пътища. Няма нужда да се притеснявате, че при по-голям удар оборудването внезапно ще изскочи от контакта.
    Широка съвместимост - Джаджата е съвместима със стандартни гнезда за запалки, разположени в 99% от най-популярните модели автомобили.


Характеристики на продукта:

    Бързо и безопасно зареждане - Токът от 24W е гаранция за бързо и безопасно подновяване на енергията.
    LCD дисплей с информация за параметрите на зареждане и напрежението на батерията.
    Компактен размер
    Изработена от висококачествени огнеупорни материали.
    Зарядното за кола има редица предпазни мерки.
    Бързо зареждане на две устройства едновременно.


Спецификация:

    Марка: Baseus
    Модел: Цифров дисплей Dual USB 4.8A
    Материал: PC + ABS (огнеупорен)
    Съвместимост: универсална
    Портове: 2x USB-A
    Мощност: 24W
    Напрежение (вход): DC 12V-24V
    USB1 изход: 5V / 2.4A
    USB2 изход: 5V / 2.4A
    USB-A + USB-A = 5V / 4.8A
    Тегло: 28 гр
    Размери: 34 мм х 59,5 мм
    Сертификати: CE, RoHS, FC
    Код на производителя: CCBX-0S


За марката Baseus:
Основана през 2009 г. от Shenzhen Times Innovation Technology Co., Ltd., Baseus участва в проектирането и производството на аксесоари за телефони и таблети. Baseus предлага широка гама от продукти като: кабели, зарядни устройства, автодържачи, FM предаватели, пауърбанки и много други.
Основното предположение на компанията при проектирането на своите продукти е иновативност и в производството използва най-новите налични решения и технологии, както и най-качествените материали, които гарантират издръжливост и надеждност. В допълнение към собствения си отдел за изследвания и разработки, Baseus разполага с цял екип за контрол на качеството. Благодарение на това производителят се фокусира и върху дизайна и практичността на своите устройства.
Продуктите на Baseus са оценени от много потребители по целия свят, можете да им се доверите и да очаквате най-високо качество.
 
Комплектът съдържа:
1x зарядно за кола Baseus
Оригинална опаковка


Вижте други продукти на Електронни аксесоари за колаЗа да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.