Продукти FURY - Besmart.bg
Меню
Количка

Fury

ГОТВИ СЕ ЗА БИТКА!
НАПРАВЕТЕ ГО С Ярост!
Виртуалното бойно поле не е дреболия! Тук само най-силните, най-умните и тези, които учат бързо ще оцелеят.
Воин-геймър е този, който е в състояние да се справи с всяка ситуация, сътрудничи добре със своите съюзници, поддържа хладнокръвие дори под силен огън и е в състояние да насочи гнева си само към противника.
Fury е създаден, за да предостави на геймърите инструментите, необходими за оцеляване на виртуалното бойно поле. Благодарение на правилно проектираните периферни устройства, геймърът ще стане по-бърз, по-прецизен, по-издръжлив и, най-важното, смъртоносно ефективен.
Всяко от нашите решения, като се започне от подложката за мишка, през мишки, клавиатури и завършва със слушалки, е създадено, за да направи своите потребители истински воини-геймъри, с пълен набор от функции, необходими за подобряване на виртуалния геймплей на тяхно разположение.
Имената на нашите продукти отразяват техния характер и се отнасят директно до видовете воини, които могат да се срещнат на съвременното бойно поле, както и до легендарните видове оръжия, които са дали на своите носители повече от една историческа победа.
От Fury искаме да предоставим на всеки геймър набор от основни функции, които характеризират хардуера за геймърите на разумна цена, така че всеки да може да изпробва силата си във виртуална конкуренция.

Гейминг пад Fury Gamepad, Patriot PC
-17 % С поръчка
Производител: Fury Код на продукта: valp_9191
Гейминг пад Fury Gamepad, Patriot PC Спецификация: Тип на свързване: 1.8 m Cable Тегло: 92 g Други: Gloss finish System: Windows 10/8.1/8/7 Интерфейс: USB 2.0 Цвят: Black Предназначен за: Компютър Захранване: USB Гаранция: 24 месеца..
15.83 лв 13.19 лв без ДДС:10.99 лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.