Продукти GTRacing - Besmart.bg
Меню
Количка

GTRacing

Продължихме да подобряваме нашия дизайн, качествена система за управление и обслужване, с цел да осигурим 100% доволни игрални столове за начинаещи и професионални геймъри.
Ние отдаваме висока оценка на нивото на фитнес и настроението на клиента и се стремим да произвеждаме иновативни продукти за игри, които да надхвърлят техните очаквания.
Проверете какво потребителите казват за нашите продукти!
Столът се предлага с функция за накланяне на 170 градуса, която ви позволява да четете, работите и да си почивате. Отворите на гърба на стола позволяват въздушен поток, така че да не станете прекалено горещи.
Ако някога сте срещали проблеми с поддръжката и комфорта на други столове за игри, този продукт може да бъде възможно решение. GTRACING предлага тегло от 330 килограма, което е малко повече от това, което предлагат другите продукти.
Потребителите обичат този силно регулируем стол от gtracing. Облегалката може да се спусне от 90° до 170°, в случай че искате да подремнете бързо между игрите.
Много се радвам, че намерих тези столове. Те са удобни и седят високо, което е важно за хора с височина над шест фута. Купих три от тях за семейството си.

Няма производители в списъка.

За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.