Jabra Noise Guide Set
Меню
Количка

Jabra Noise Guide Set

Jabra Noise Guide SetBesmart.bg
Jabra Noise Guide SetBesmart.bg
Няма наличност
Jabra Noise Guide SetBesmart.bg
Jabra Noise Guide SetBesmart.bg
Jabra Noise Guide Set
1,389.96 лв
без ДДС: 1,158.30 лв
  • Наличност: Няма наличност
  • Код на продукта: 14207-41
  • JAN: 6939

Оценки

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Описание на продукта

Jabra Noise Guide Set

Отворените офиси стават все по-популярни, защото подобряват работата в екип и комуникацията между колегите. За съжаление, отворените офиси също са склонни да бъдат по-шумни от другите работни помещения. До 35% от служителите казват, че са притеснявани от околните, които говорят наблизо. Jabra Noise Guide е портативно устройство, което следи нивата на шума и прави хората по-информирани за въздействието на шума върху тяхната работа. Можете да го използвате, за да идентифицирате особено шумни области и да насърчите работниците да намалят шума в офиса.

Получете незабавна визуална обратна връзка, когато нивата на шума надхвърлят зададената граница. Технологията за незабавна обратна връзка ще индикира в червено, жълто или зелено, когато нивото на шума е в норма. Това насърчава всички да намалят шума, създавайки по-добра работна среда.

Измерва и записва дневните нива на шума за период до три месеца. Това може да помогне за идентифицирането и проследяването на проблемни области в офиса. Изтеглете данни за шума в офиса на компютър или USB флаш драйв и го анализирайте, като използвате специален софтуер SoundEar®3.

Можете да персонализирате допустимите нива на шумене - в зависимост от това дали сте в тих офис или по-шумен.


В комплекта: Jabra Noise Guide и стойка равна повърхност.


Гаранционен срок: 24 месецаЗа да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.