Преносима памет KINGSTON microSDXC 64GB Class ...
Меню
Количка

Преносима памет KINGSTON microSDXC 64GB Class 10

Преносима памет KINGSTON microSDXC 64GB Class 10Компютри & Периферия
-17 %
Преносима памет KINGSTON microSDXC 64GB Class 10
21.59 лв
17.99 лв
без ДДС: 14.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 64GB Class 10
  • SKU: 64GB Class 10
  • JAN: 2098

Оценки

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Характеристики

Характеристики
Капацитет: 64
Скорост на трансфер 80
Тип: MicroSDXC

Описание на продукта

Преносима памет KINGSTON microSDXC 64GB Class 10  21 ноември 2012 г. – Kingston Digital Europe Ltd, филиал на Kingston Technology Company Inc., независим световен лидер в продуктите за памет, днес обяви нова 64GB Kingston® microSDXC Class 10 карта с памет. В настоящата епоха на смартфоните и таблетите, необходимостта от повече съхранение на мобилни данни стана по-важна от всякога. Картата Kingston microSDXC Class 10 значително подобрява цифровия начин на живот на потребителите, като предоставя по-високи скорости и капацитет за съхранение, за да извлечете максимума от своите електронни и мобилни устройства.

Налични в капацитет от 64 GB, microSDXC картите предлагат допълнително място за съхранение за повече музика, видеоклипове, снимки и приложения – повече от всичко, от което се нуждае потребителят в днешния мобилен свят. Напълно съвместима с най-новата спецификация на SD Association, microSDXC картата на Kingston работи с файловата система exFAT, която е проектирана да обработва изключително големи обеми данни, като файлове, по-големи от 4GB.

„Необходимостта от по-висок капацитет за съхранение нараства, тъй като потребителите снимат повече снимки и видеоклипове и носят повече данни“, каза Ан Кийф, регионален директор за Великобритания и Ирландия, Кингстън. „С нашата нова 64GB Class 10 microSDXC карта ние предлагаме на нашите клиенти шанс да увеличат максимално производителността и възможностите за съхранение на своите съществуващи мобилни устройства, като таблети и смартфони, като им предоставим надеждно и лесно решение за надграждане.

Спецификация:
Памет, тип: преносима памет micro SD, class 10
Капацитет: 64GB
Скорост на четене: 45МБ/с
Скорост на запис: 10MБ/с

Гаранция: 24 месеца ВИЖ И ДРУГИ НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ В Периферия и Аксесоари

За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.