Електронни книги - Цена - Besmart.bg
Меню
Количка

Електронни книги

Производител: Energy System Код на продукта: ENS428526
Електронен четец Energy eReader MaxЧетец на електронни книги с 6-инчов сензорен екран с електронно мастило и операционна система Android. Съхранявайте книгите си в 8GB вградена памет и се насладете на четенето благодарение на Wi-Fi връзката и лекия и ергономичен дизайн. Закупуването на електронни кн..
264.05 лв 220.04 лв без ДДС:183.37 лв
Производител: Energy System Код на продукта: ENS425358
Електронна книга Energy Sistem Pro HD с E-Ink Carta ™ HD дисплей, мулти-тъч, интегрирана светлина и антирефлексно покритие. Wi-Fi връзка, двуядрен процесор и Android ™ операционна система, за да се насладите на невероятно преживяване.Ергономичен дизайн, позволява четене в продлъжение на часове.Харак..
329.47 лв 274.56 лв без ДДС:228.80 лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Електронна книга (съкратено от електронна книга), известна още като електронна книга или електронна книга, е публикация на книга, предоставена в цифрова форма, състояща се от текст, изображения или и двете, четени на плосък дисплей на компютри или други електронни устройства. Въпреки че понякога се определя като „електронна версия на печатна книга“, някои електронни книги съществуват без печатен еквивалент. Електронните книги могат да се четат на специални устройства за електронно четене, но също и на всяко компютърно устройство, което разполага с контролируем екран за гледане, включително настолни компютри, лаптопи, таблети и смартфони. През 2000-те години имаше тенденция продажбите на печатни и електронни книги да се преместят в Интернет, където читателите купуват традиционни хартиени книги и електронни книги на уебсайтове, използващи системи за електронна търговия. С печатните книги читателите все повече разглеждат изображения на кориците на книги в уебсайтове на издатели или книжарници и избират и поръчват заглавия онлайн; след това хартиените книги се доставят на читателя по пощата или друга служба за доставка. С електронните книги потребителите могат да разглеждат заглавия онлайн и след това, когато избират и поръчват заглавия, електронната книга може да им бъде изпратена онлайн или потребителят може да изтегли електронната книга. До началото на 2010 г. електронните книги започнаха да изпреварват твърдите корици от общите бройки на публикациите в САЩ. Основните причини хората да купуват електронни книги са вероятно по-ниски цени, повишен комфорт (тъй като могат да купуват от вкъщи или в движение с мобилни устройства) и по-голям избор от заглавия. С електронните книги „електронните отметки правят препратките по-лесни, а четците на електронни книги могат да позволят на потребителя да коментира страници.“ „Въпреки че художествените и нехудожествените книги се предлагат във формати на електронни книги, техническият материал е особено подходящ за тях. доставка на електронни книги, защото може да се търси дигитално" за ключови думи. В допълнение, за книгите по програмиране могат да се копират примери за код. Количеството четене на електронни книги се увеличава в САЩ; до 2014 г. 28% от възрастните са чели електронна книга в сравнение с 23% през 2013 г.; и до 2014 г. 50% от възрастните американци са имали електронен четец или таблет, в сравнение с 30% притежаващи такива устройства през 2013 г. BE SMART Компютри & Периферия


За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.