Меню
Количка

Геймърски столове

И накрая, хибридните игрални столове споделят характеристиките на столовете за компютърни игри и платформи. Те често се монтират на въртяща се основа, но все пак включват формата и стила на стол с платформа.

Хибридни столове за игри

 Платформените игрални столове са популярни сред геймърите на конзоли. Това е така, защото те са предназначени да лежат на пода и са ефективни за телевизионни игри. Тези столове обикновено приличат на столове с кресла.

Платформени игри

Столовете за компютърни игри са най-популярните и добре познати. Те наподобяват офис столове, но включват облегалка за глава, лумбална опора, както и регулируеми подлакътници.

Столове за компютърни игри

Пазарът на игрални столове нарасна бързо през 2011 г. с появата на платформата за стрийминг на живо Twitch и популяризирането на електронните спортове. В общността на Twitch стана общоизвестно, че наличието на стол за игри, обозначен като стримъри, е легитимен и уважаван геймър. Има три основни типа столове за игри. Те включват компютърни, платформени и хибридни игрални столове

Столът за игри придоби популярност с нарастващото влияние на Twitch и други уебсайтове за стрийминг на онлайн игри. Наложението да седнете пред компютър, да играете игри с часове наред привлече стримъри да купуват игрални столове. Първите игрални столове са произведени от DXRacer около 2006 г., компания, която първоначално произвежда седалки за спортни автомобили. Преди 2006 г. компанията беше известна с производството на седалки от висок клас за луксозни автомобили. Въпреки това, компанията започна да изпитва трудности с Chrysler, прекратявайки производството на няколко серии автомобили. През 2008 г. повече компании започнаха да произвеждат игрални столове.

Стол за игри е вид стол, предназначен за комфорта на геймърите. Те се различават от повечето офис столове по това, че имат висока облегалка, предназначена да поддържа горната част на гърба и раменете. Те също така са по-персонализирани: подлакътниците, гърба, лумбалната опора и облегалката за глава могат да се регулират за комфорт и ефективност.

BE SMART Компютри & Периферия


За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.