Меню
Количка

Охлаждащи подложки

Охлаждаща подложка Canyon CNE-HNS02
-17 % Няма наличност
Производител: Canyon Код на продукта: CNE-HNS02
Охлаждаща подложка Canyon CNE-HNS02 Тази охладителна стойка ще ви помогне да поддържате лаптопа си да работи по-стабилно и безопасно при горещо време или при изпълнение на трудни задачи. Стойката е подходяща за различни лаптопи, вариращи от 10″ до 15″. Един високоскоростен вентилатор с голям диаметъ..
25.78 лв 21.48 лв без ДДС:17.90 лв
Производител: Deepcool Код на продукта: N200
Охлаждаща подложка DEEPCOOL N200  N200 има 120 мм вентилатор за охлаждане, който осигурява голям обем на въздуха, като същевременно поддържа нисък шум. N200 има екструдиран алуминиев панел за ефективно разсейване на топлината и охлаждане. N200 е снабден със специална противоплъзгаща лент..
30.24 лв 25.20 лв без ДДС:21.00 лв
Охлаждаща подложка за лаптоп Hama Aluminium с два вентилатора
-17 % Няма наличност
Производител: Hama Код на продукта: valp_9016
Охлаждаща подложка за лаптоп Hama Aluminium с два вентилатора Спецификация: Тип аксесоар: Охладител Минимелан диагонал: 13.3 inch Максимален диагонал: 15.6 inch Интерфейс: USB Материал: Алуминий и пластмаса Ниво на шум (dB): 23 dB Размери вентилатор: 140 mm Скорост на въртене (об/мин): 900 rpm Пото..
48.95 лв 40.79 лв без ДДС:33.99 лв
Охлаждаща подложка за лаптоп Hama Aluminium с два вентилатора
-98 % Няма наличност
Производител: Hama Код на продукта: 1000927
Охлаждаща подложка за лаптоп Hama Aluminium с два вентилатора Спецификация: Тип аксесоар: Охладител Минимелан диагонал: 13.3 inch Максимален диагонал: 15.6 inch Интерфейс: USB Материал: Алуминий и пластмаса Ниво на шум (dB): 23 dB Размери вентилатор: 140 mm Скорост на въртене (об/мин): 900 rpm Пото..
2,508.00 лв 40.79 лв без ДДС:33.99 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Охладител за лаптоп/ноутбук, охладителна подложка, охладителна подложка или подложка за охлаждане е аксесоар за лаптоп компютри, който помага за намаляване на работната им температура, която обикновено се използва, когато лаптопът не може да се охлади достатъчно. Охладителите за лаптопи са предназначени да предпазват както лаптопа от прегряване, така и потребителя от страдание от дискомфорт, свързан с топлина. Охладителната подложка може да съдържа активни или пасивни методи за охлаждане и да стои под лаптопа. Активните охладители преместват въздуха или течността, за да насочват топлината далеч от лаптопа бързо, докато пасивните методи могат да разчитат на топлопроводими материали или увеличаване на пасивен въздушен поток. Активните охладители използват малки вентилатори, за да генерират допълнителен въздушен поток около корпуса на лаптопа. Това помага за отвеждане на топлината далеч от устройството. Броят на вентилаторите на охладителя на лаптоп обикновено варира от 1 до 6. Много охладителни подложки поддържат използването на захранващ адаптер, въпреки че обикновено работят на захранване от един от USB портовете на лаптопа. Освен това, много охладителни подложки се предлагат с вграден USB хъб, за да не се консумира един от често ограничените USB портове на лаптопа. Обикновено проводимата охлаждаща подложка позволява охлаждането на лаптоп без да се използва никаква мощност. Тези „подложки“ обикновено са пълни с органична сол, която им позволява да абсорбират топлината от лаптопа. Те са добри за ограничен период от време от около 6-8 часа охлаждане. Други дизайни са просто подложка, която повдига лаптопа, така че вентилаторите в лаптопа да имат по-голям въздушен поток. Тип пасивен охладител, който позволява въздушен поток между основата и охладителя на лаптопа, както и между основата на охладителя и скута на потребителя. Тези охладители за лаптопи са много подходящи за лаптопи, които имат вентилационни отвори на основата си, защото предотвратяват блокирането на тези отвори, независимо от каква повърхност се използва лаптопът. Ето защо тези охладители с много повърхности са подходящи за използване на бюро, скута и неравни/меки повърхности (диван, легло/завивка, килим) и на открито. Последните постижения изведоха охладители, които са многофункционални. Характеристиките включват четци на карти за различни форми на носители като ключови устройства, карти с памет и 2,5" твърди дискове за лаптоп. В допълнение към горните охладители, които са комбинация от мини работно бюро с вентилатори, са удобно допълнение за потребителите, които искат да използвайте лаптопа на легло или диван – въпреки че са склонни да са твърде тежки и обемисти, за да се носят удобно навсякъде, ограничавайки мобилността.

BE SMART Компютри & Периферия


За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.