Меню
Количка

Адаптори захранващи 12V

Производител: Bravas Код на продукта: valp_4624
Захранващ адаптор 12V 2A 24W BRAVAS Спецификация: - Висококачествено захранване 12V 2A 24W, което може да бъде натоварено на 100 от обявената мощност. Това захранване е с вградени Защити от Късо съединение, Претоварване, Високо - Ниско Напрежение и Термична Защита . Подходящо за захранването на до ..
14.39 лв 11.99 лв без ДДС:9.99 лв
Производител: Bravas
Захранващ адаптор 12V 2A 24W BRAVAS Спецификация: - Висококачествено захранване 12V 2A 24W, което може да бъде натоварено на 100 от обявената мощност. Това захранване е с вградени Защити от Късо съединение, Претоварване, Високо - Ниско Напрежение и Термична Защита . Подходящо за захранването на до ..
21.59 лв 17.99 лв без ДДС:14.99 лв
Производител: Bravas
Захранващ адаптор 12V 3A 36W BRAVAS Спецификация: - Висококачествено захранване 12V 3A 36W, което може да бъде натоварено на 100 от обявената мощност. Това захранване е с вградени Защити от Късо съединение, Претоварване, Високо - Ниско Напрежение и Термична Защита . Подходящо за захранването на до ..
20.39 лв без ДДС:16.99 лв
Производител: Bravas
Захранващ адаптор 12V 5A 60W BRAVAS Спецификация: - Захранващ адаптор 12V 5A 60W за захранване на видеокамери и други компоненти при видеонаблюдението. Входно напрежение – 220VAC, изход – 12VDC/5A/60W с изведени кабели. За вътрешен монтаж – IP20, защита от късо съединение и претоварване. Стабилно и..
26.39 лв без ДДС:21.99 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Някои универсални адаптери автоматично задават своето изходно напрежение и максимален ток според това кой от набора сменяеми накрайници е монтиран; са налични съвети за поставяне и захранване с подходящо захранване на много преносими компютри и мобилни устройства. Различните накрайници могат да използват един и същ конектор, но автоматично доставят различно захранване; от съществено значение е да използвате правилния накрайник за захранвания апарат, но не е необходимо потребителят да настрои правилно превключвател. Появата на захранвания с превключвателен режим позволи на адаптерите да работят от всякакво захранване с променлив ток от 100 до 240 V с подходящ щепсел; може също да се поддържа работа от стандартни 12 V DC захранвания за превозни средства и самолети. С подходящия адаптер, аксесоари и накрайници, разнообразно оборудване може да се захранва от почти всеки източник на енергия. Предложена е система "Green Plug", базирана на USB технология, чрез която консумиращото устройство ще каже на външното захранване какъв вид мощност е необходима. USB конекторът (и напрежението) се очертава като де факто стандарт в адаптерите за променлив ток с ниска мощност за много преносими устройства. В допълнение към сериен цифров обмен на данни, USB стандартът осигурява и 5 VDC захранване, до 500 mA (900 mA през USB 3.0). Многобройни аксесоари („USB декорации“) са проектирани да се свързват към USB само за постоянен ток, а не за обмен на данни. Форумът на USB Implementers през март 2007 г. пусна спецификацията за зареждане на USB батерията, която дефинира, "...граници, както и механизми за откриване, контрол и докладване, за да позволят на устройствата да изтеглят ток, надвишаващ спецификацията на USB 2.0 за зареждане..." . Електрически вентилатори, лампи, аларми, нагреватели за кафе, зарядни устройства за батерии и дори играчки са проектирани да използват захранване от USB конектор. Включващи адаптери, оборудвани с USB контакти, са широко достъпни за преобразуване на 120 VAC или 240 VAC захранване или 12 VDC захранване на автомобила в 5 VDC USB захранване (вижте снимката вдясно). През 2006 г. Лари Пейдж, основател на Google, предложи стандарт от 12 V и до 15 A за почти цялото оборудване, изискващо външен преобразувател, с нови сгради, оборудвани с 12 VDC окабеляване, което прави ненужни външни AC-to-DC адаптери. Универсалност на конфигурацията – електронните продукти с външно захранване могат да се използват с различни източници на захранване, ако е необходимо (например 120 VAC, 240 VAC, 12 VDC или външен батериен пакет), за удобна употреба на полето или при пътуване.

BE SMART

За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.