Конферентни спийкърфони - Цени ...
Меню
Количка

Конферентни спийкърфони

Производител: Jabra Код на продукта: 7410-109
Конферентен спийкърфон Jabra Speak 410 MS сертифициран от Microsoft Lync/ Skype for Business.Преносимостта е само една от причините, заради които Jabra Speak 410 е точният избор за конференции в офиса или на път. Jabra Speak 410 е  компактен и се настройва  бързо и лесно. Свързва се към компютър ч..
242.55 лв без ДДС:202.13 лв
Poly SYNC 40 M конферентен говорител, USB-MS, Bluetooth, A/C
Няма наличност
Производител: Plantronics Код на продукта: 216875-01
Бизнесът работи на бързи обороти и присъединяването към виртуални срещи също трябва да става бързо. Интелигентният говорител Poly Sync 40 USB/Bluetooth позволява на потребителите да се захващат направо за работа. Проектиран е за гъвкаво използване в ограничени работни пространства, а звукът му е..
504.80 лв без ДДС:420.67 лв
Производител: Jabra Код на продукта: 7710-309
Конферентен спийкърфон Jabra Speak 710 Bluetooth MS сертифициран от Microsoft Lync/ Skype for Business.Премиум преносим конферентен спийкърфон с невероятен звук за конферентни разговори и музика. Потапящ звук за разговори и музика - Изживейте по съвсем нов начин вашите конферентни разговори с новия ..
612.15 лв без ДДС:510.13 лв
Производител: Plantronics Код на продукта: 2200-40040-001
Двойка разширителни микрофони за Poly SoundStation IP 7000. Тези микрофони позволяват разговора да обхване всички зони на конферентната зала.Гаранция: 24 месеца..
630.81 лв без ДДС:525.68 лв
Производител: Jabra Код на продукта: 7700-409
Jabra Speak 750 Bluetooth предоставя напълно естествени разговори, като и двете страни на разговора се предават едновременно, което позволява на разговорите да протичат точно както в лична среща. Премиум преносим конферентен спийкърфон с невероятен звук за конферентни разговори и музика. Потапящ зву..
664.13 лв без ДДС:553.44 лв
Производител: BeSmart Код на продукта: 910-156-200
Конферентен USB спиикърфон Chat 150 USB.Технически характеристики: Лесен за инсталиране и употреба, мобилен, персонален аудио-конферентен спиикърфон, който може да се свърже с широка гама от устройства;Предназначен за средни до големи помещения, до 8 души;Съвместим с GSM, телефони, компютри, десктоп..
1,075.80 лв без ДДС:896.50 лв
Производител: Sennheiser Код на продукта: 1000203
Първокласен конферентен аудио говорител за до 16 участници. Благодарение на шестте адаптивни насочени микрофона, които изолират човешкия глас от външни трептения и околния шум, всеки участник може да бъде чут, а колегите извън офиса са по-добре приобщени към разговора. Говорителят се стартира съ..
1,419.59 лв без ДДС:1,182.99 лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)

Полудуплекс Пълен дуплекс Полудуплексните високоговорители позволяват звукът да се движи само в една посока в даден момент, или: 1) в високоговорителя от телефонната линия и от вътрешния му високоговорител към неговия потребител, или 2) от неговия потребител, в микрофона и навън през телефонната линия. Докато потребителите на високоговорителя говорят, телефонът предава звук само към телефонната линия; вътрешният му високоговорител е изключен и потребителят не може да чуе звук, идващ от телефонната линия. Докато потребителят на високоговорителя е тих, той приема звук само от телефонната линия и неговият вътрешен високоговорител излъчва този звук на своя потребител. Има много определено, забележимо действие при превключване всеки път, когато телефонът „промени посоките“ и кашлица или друг преходен шум в стаята може да прекъсне входящия звук от далечния край на телефонната връзка. Пълнодуплексните високоговорители могат да предават и приемат едновременно и няма забележима промяна в посоката на предаване. Тези телефони са много по-сложни и често използват сложни алгоритми за цифрова обработка на сигнали, за да подредят входящия звук и звука в стаята за премахване на ехото. Цената им също е по-висока, отколкото за полудуплексен високоговорител.

Високоговорителят е телефон с микрофон и високоговорител, предоставени отделно от тези в слушалката. Това устройство позволява на няколко души да участват в разговор. Високоговорителят излъчва гласа или гласовете на тези от другия край на телефонната линия, докато микрофонът улавя всички гласове на тези, които използват високоговорителя. Терминът високоговорител понякога се използва и за високоговорител, както в „сложи го на високоговорител“. Много телефони имат вградена функция за високоговорител, която може да се активира с натискане на един бутон. Този бутон прехвърля звуковия вход и изход от слушалката към околния микрофон и високоговорител. Устройствата, проектирани специално за използване на високоговорител, често имат множество входове за микрофони, разположени радиално около устройството, за да се увеличи максимално входния звук, като например около конферентна маса. Най-сложните устройства позволяват свързването на допълнителни сателитни микрофони, които могат да бъдат поставени на известно разстояние от основното устройство. Високоговорителите могат да се разделят най-общо на два класа дуплекс:

ОФИС ТЕХНИКА BESMART.BG

За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.