Меню
Количка

M10 tws слушалки

M10 tws слушалкиTrue Wireless Тапи
-10 %
M10 tws слушалки
24.00 лв
21.60 лв
без ДДС: 18.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: BSMART8000
  • JAN: 9720

Оценки

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Характеристики

Default
Тип In ear
Характеристики Обхват::10 м
Характеристики
Версия Bluetooth 5
Съвместим бранд Универсален
Цвят Черен

Описание на продукта

Нов надграден 5.1 чип: стабилен ъпгрейд, в сравнение със старата версия на Bluetooth 5.0, разстоянието на предаване е значително подобрено, стабилността на сигнала и способността за защита от смущения са подобрени и консумацията на енергия в режим на готовност е намалена.
    IPX7 водоустойчив и устойчив на пот: Можете също да го носите във ваната, а многопроцесорният дизайн на главата и тялото ефективно предотвратява потта да повреди компонентите.
    Метод на зареждане: зареждане на слушалка: поставете слушалката в отделението за зареждане, слушалката ще се зарежда автоматично, слушалката ще свети в червено, когато се зарежда, и ще изгасне, когато е пълна.

Зареждане в гнездото за зареждане: След като свържете кабела , червената светлина в гнездото за зареждане ще светне и червената светлина ще изгасне, когато е напълно зареден.
    Характеристики на продукта: възпроизвеждане на пауза (1 докосване), отговор и затваряне (едно докосване), извикване на Siri (продължително натискане за 1 секунда), намаляване на звука (натискане 3 пъти), превключване към предишната песен (докосване 2 пъти), Включване /изкл. (продължително натискане за 5 секунди).
    Мощност на LED дисплея с висока разделителна способност: LED цифров дисплей за захранване, оставащата мощност на отделението за зареждане е ясна с един поглед, избягвайки смущението от внезапна загуба на мощност! Мощността на лявата слушалка, общата мощност на отделението за зареждане и общата мощност на дясната слушалка са ясно видими. Приложими продукти: смарт съвпадащи телефони, таблети (съвместими с Android/iOS и други системи)
    Най-новият Bluetooth 5.1, 140H време за възпроизвеждане, преносим калъф за зареждане, CVC 8.0 шумопотискане, дълбок бас, двоен LED захранващ дисплей, сензорно управление, сдвояване в една стъпка, вграден микрофон, IP7 водоустойчив, лек и модерен дизайн
    140-часово време за възпроизвеждане и преносим калъф за зареждане: Безжичните слушалки с bluetooth могат да възпроизвеждат 6 часа с едно зареждане, калъфът за зареждане може да презарежда Bluetooth слушалките около 23 пъти, осигурявайки допълнителни 140 часа възпроизвеждане. С USB-C технологията отнема само 1,5 часа всяко пълно зареждане на калъфа. Идеален за ежедневен спорт, тренировка, пътуване и др.
    Най-новата Bluetooth 5.1 технология и двоен LED дисплей: Истинските безжични слушалки bluetooth 5.1 са оборудвани с най-модерния Bluetooth 5.1 чип, който осигурява по-стабилна връзка (15 м), по-бързо свързване (необходими са само 2 секунди) и универсална съвместимост. Отървете се от кабела, насладете се на истинска безжична връзка. С индивидуалния LED дисплей на кутията може да ви помогне да проверите оставащата мощност на безжичните Bluetooth слушалки и кутията за зареждане по всяко време.

За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.