Конферентни телефони - Цена - Bes ...
Меню
Количка

Конферентни телефони

Производител: Plantronics Код на продукта: 2200-21540-001
Trio Visual+ е създаден, за осъществяването на видеоконференции и за лесното добавяне на възможности за споделяне на съдържание към конферентните телефони Polycom Trio. Устройството не е проектирано да работи като самостоятелна система.  Технически характеристики:Ethernet портове: 1x 10/100/1000..
625.00 лв без ДДС:520.83 лв
Производител: Snom Код на продукта: 00004356
Благодарение на усъвършенстваната DECT и Bluetooth технология, C520 е перфектното устройство за екипни конференции и предлага три авангардни микрофона. Първият от тях е вграден във високоефективния говорител с пълен дуплекс в основната базова станция, другите два са в допълнителните безжични DEC..
675.00 лв без ДДС:562.50 лв
Производител: Poly Код на продукта: 2200-15660-122
SoundStation IP6000 (SIP) е конферентен телефон, специално проектиран за малки до средно големи помещения, с впечатляващи звукови показатели, благодарение на технологията HD Voice™.Polycom HD Voice позволява да провеждате разговори с висока прецизност до 14 kHz - конферентни разговори, които ..
1,125.00 лв без ДДС:937.50 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Конферентният разговор е телефонно обаждане, при което някой говори с 4 или повече души едновременно. Конферентният разговор може да бъде проектиран така, че да позволи на повикванията да участва по време на разговора или да е настроен така, че повикваният просто да слуша разговора и да не може да говори. Понякога се нарича ATC (аудио телеконферентна връзка). Конферентните разговори могат да бъдат проектирани така, че викащата страна да се обажда на другите участници и да ги добавя към разговора; обаче участниците обикновено могат сами да се обадят в конферентния разговор, като наберат телефонен номер, който се свързва с "конферентен мост", който е специализиран тип оборудване, което свързва телефонни линии. Компаниите обикновено използват специализиран доставчик на услуги, който поддържа конферентния мост или който предоставя телефонните номера и ПИН кодовете, които участниците набират за достъп до срещата или конферентния разговор. Тези доставчици на услуги често могат да се обаждат на участниците, да ги свързват за обаждане и да ги представят на страните, които са онлайн. Операторите могат също да вземат допълнителна информация, като подробности за въпроси и отговори, както и да активират и деактивират разширени функции за конферентна връзка, като заглушаване на линиите, заглушаване на участниците и активиране на функция за запис. Операторът често може да бъде извикан за конферентен разговор, организиран от доставчик на услуги, използвайки комбинация от клавиши на телефонната клавиатура на потребителя (понякога само на модератора). Най-често срещаната функция за извикване е *0. (звездичка и клавишът нула/оператор) По-ограниченото тристранно обаждане е достъпно (обикновено срещу допълнително заплащане) на домашни или офис телефонни линии. За тристранно повикване се набира първата повиквана страна. След това се натиска бутонът за мигане на куката (или бутонът за извикване) и се набира телефонният номер на другата повикана страна. Докато звъни, флаш/извикване се натиска отново, за да свърже тримата души заедно. Тази опция позволява на обаждащите се да добавят второ изходящо повикване към вече свързано повикване.

ОФИС ТЕХНИКА BESMART.BGЗа да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.