Меню
Количка

Безжични DECT Телефони

DECT телефон Panasonic KX-TG2511FXT
-17 % Няма наличност
Производител: Panasonic Код на продукта: TEL00005
Panasonic KX-TG2511FXT е безжичен DECT телефон, включващ една слушалка и една база. Технически характеристикиСлушалка (количество): 1;Честота: 1.9 GHz;Система: DECT;GAP: да;Брой телефонни линии: 1;Режим на пестене на енергия: да;Еко режим с едно докосване: да;Отговор чрез натискане на който и да е ..
69.30 лв 57.75 лв без ДДС:48.13 лв
DECT телефон Panasonic KX-TG6811FXB - черен
-0 % Няма наличност
Производител: Panasonic Код на продукта: PNS00531
Panasonic KX-TG6811FXB е безжичен DECT телефон с възможност за регистриране на до 6 слушалки към една база. Технически характеристикиСлушалка (количество): 1;Честота: 1.9 GHz;Система: DECT;GAP: да;Брой телефонни линии: 1;Режим на пестене на енергия: да;Еко режим с едно докосване: да;Отговор чрез нат..
75.16 лв 75.16 лв без ДДС:62.64 лв
Производител: Snom Код на продукта: 00004363
Snom M15 SC е безжичен DECT VoIP телефон, който се използва с едноклетъчни бази. Този модерен DECT телефон е лесен за използване и перфектен за ежедневните бизнес нужди, а широкият 1.7“ панорамен дисплей, клавиатурата с подсветка и отличното предаване на глас, го правят надеждно устройство с многобр..
141.99 лв 141.99 лв без ДДС:118.33 лв
Производител: Snom Код на продукта: 00003987
M25 DECT е изключително функционално устройство с отлично съотношение между цена и производителност. Създаден за професионална бизнес употреба, телефонът разчита на акумулаторни батерии тип AAA, които осигуряват до 75 часа в режим на готовност и 7 часа време за разговори. Технически характеристики:К..
233.39 лв 262.47 лв без ДДС:218.73 лв
Базова станция + IP DECT телефон Snom M215 SC
-0 % Няма наличност
Производител: Snom Код на продукта: 00004365
Комплектът включва базова станция Snom M200 SC и телефон Snom M15 SC.Базовата станция M200 SC осигурява всичко необходимо за създаване на икономично, високопроизводително и компактно DECT телефонно решение. Тази модерна DECT база осигурява не само отлично покритие, но и различни телефонни функции, к..
262.47 лв 262.47 лв без ДДС:218.73 лв
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)

Цифрови подобрени безжични телекомуникации (Цифрови европейски безжични телекомуникации), обикновено известни с акронима DECT, е стандарт, използван основно за създаване на безжични телефонни системи. Той произхожда от Европа, където е универсалният стандарт, заменящ по-ранните стандарти за безжични телефони, като 900 MHz CT1 и CT2. Отвъд Европа, той е приет от Австралия и повечето страни в Азия и Южна Америка. Осиновяването в Северна Америка беше забавено от регулациите на Съединените щати за радиочестотите. Това принудително развитие на вариация на DECT, наречена DECT 6.0, използваща малко по-различен честотен диапазон, което прави тези устройства несъвместими със системи, предназначени за използване в други области, дори от същия производител. DECT почти универсално замени други стандарти в повечето страни, където се използва, с изключение на Северна Америка. Първоначално DECT беше предназначен за бърз роуминг между мрежови базови станции, а първият DECT продукт беше Net3 безжична LAN. Най-популярното му приложение обаче са едноклетъчни безжични телефони, свързани към традиционни аналогови телефони, предимно в домашни и малки офис системи, въпреки че шлюзовете с многоклетъчни DECT и/или DECT повторители се предлагат и в много частни централи (PBX) системи за среден и голям бизнес, произведени от Panasonic, Mitel, Gigaset, Snom, Spectralink и RTX Telecom. DECT може да се използва и за цели, различни от безжични телефони, като бебефони и промишлени сензори. DECT ULE на ULE Alliance и неговият протокол „HAN FUN“ са варианти, пригодени за домашна сигурност, автоматизация и интернет на нещата (IoT). Стандартът DECT включва общия профил за достъп (GAP), общ профил за оперативна съвместимост за прости телефонни възможности, който повечето производители прилагат. GAP-съответствието позволява на DECT слушалки и бази от различни производители да взаимодействат на най-основното ниво на функционалност, това на извършване и получаване на повиквания. Япония използва свой собствен вариант на DECT, J-DECT, който се поддържа от DECT форума. Стандартът DECT от ново поколение (NG-DECT), предлаган като CAT-iq от DECT Forum, предоставя общ набор от разширени възможности за телефони и базови станции. CAT-iq позволява взаимозаменяемост между IP-DECT базови станции и телефони от различни производители, като същевременно поддържа обратна съвместимост с GAP оборудване. Освен това изисква задължителна поддръжка за широколентов звук. DECT-2020 New Radio е 5G протокол за предаване на данни, който отговаря на изискванията на ITU-R IMT-2020 за свръхнадеждни комуникации с ниска латентност и масивни комуникации от машинен тип и може да съществува съвместно с по-ранни DECT устройства. ОФИС ТЕХНИКА BESMART.BG


За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.