Безжични DECT Телефони - Цена - Besm ...
Меню
Количка

Безжични DECT Телефони

Производител: Snom Код на продукта: 00004363
Snom M15 SC е безжичен DECT VoIP телефон, който се използва с едноклетъчни бази. Този модерен DECT телефон е лесен за използване и перфектен за ежедневните бизнес нужди, а широкият 1.7“ панорамен дисплей, клавиатурата с подсветка и отличното предаване на глас, го правят надеждно устройство с многобр..
161.36 лв 141.99 лв без ДДС:118.33 лв
Базова станция + IP DECT телефон Snom M215 SC
-4 % Няма наличност
Производител: Snom Код на продукта: 00004365
Комплектът включва базова станция Snom M200 SC и телефон Snom M15 SC.Базовата станция M200 SC осигурява всичко необходимо за създаване на икономично, високопроизводително и компактно DECT телефонно решение. Тази модерна DECT база осигурява не само отлично покритие, но и различни телефонни функции, к..
262.47 лв 252.00 лв без ДДС:210.00 лв
Sennheiser D 10 USB ML Convertible
Няма наличност
Производител: Sennheiser Код на продукта: 506416
DECT безжична офис слушалка (моно) с базова станция. Може да бъде свързана със софтуерен телефон/персонален компютър. Две опции за носене – лента за врат, кука за ухо. Слушалката а сертифицирана за работа с Skype for Business. Технически характеристики:Продължителност на разговор: теснолентова ..
515.28 лв без ДДС:429.40 лв
Производител: Quail Digital Pro Код на продукта: Q-P10RP
Технически характеристики:Модел: Q-P10RP;Процедура на регистрация: задържане на LED индикатора на слушалката до приемника;Индикатор на захранването: присветва в зелено на всеки 10 секунди в режим на готовност;LED индикатор: режим на готовност / регистрация на слушалка / ниско захранване;Захранване..
943.75 лв без ДДС:786.46 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Цифрови подобрени безжични телекомуникации (Цифрови европейски безжични телекомуникации), обикновено известни с акронима DECT, е стандарт, използван основно за създаване на безжични телефонни системи. Той произхожда от Европа, където е универсалният стандарт, заменящ по-ранните стандарти за безжични телефони, като 900 MHz CT1 и CT2. Отвъд Европа, той е приет от Австралия и повечето страни в Азия и Южна Америка. Осиновяването в Северна Америка беше забавено от регулациите на Съединените щати за радиочестотите. Това принудително развитие на вариация на DECT, наречена DECT 6.0, използваща малко по-различен честотен диапазон, което прави тези устройства несъвместими със системи, предназначени за използване в други области, дори от същия производител. DECT почти универсално замени други стандарти в повечето страни, където се използва, с изключение на Северна Америка. Първоначално DECT беше предназначен за бърз роуминг между мрежови базови станции, а първият DECT продукт беше Net3 безжична LAN. Най-популярното му приложение обаче са едноклетъчни безжични телефони, свързани към традиционни аналогови телефони, предимно в домашни и малки офис системи, въпреки че шлюзовете с многоклетъчни DECT и/или DECT повторители се предлагат и в много частни централи (PBX) системи за среден и голям бизнес, произведени от Panasonic, Mitel, Gigaset, Snom, Spectralink и RTX Telecom. DECT може да се използва и за цели, различни от безжични телефони, като бебефони и промишлени сензори. DECT ULE на ULE Alliance и неговият протокол „HAN FUN“ са варианти, пригодени за домашна сигурност, автоматизация и интернет на нещата (IoT). Стандартът DECT включва общия профил за достъп (GAP), общ профил за оперативна съвместимост за прости телефонни възможности, който повечето производители прилагат. GAP-съответствието позволява на DECT слушалки и бази от различни производители да взаимодействат на най-основното ниво на функционалност, това на извършване и получаване на повиквания. Япония използва свой собствен вариант на DECT, J-DECT, който се поддържа от DECT форума. Стандартът DECT от ново поколение (NG-DECT), предлаган като CAT-iq от DECT Forum, предоставя общ набор от разширени възможности за телефони и базови станции. CAT-iq позволява взаимозаменяемост между IP-DECT базови станции и телефони от различни производители, като същевременно поддържа обратна съвместимост с GAP оборудване. Освен това изисква задължителна поддръжка за широколентов звук. DECT-2020 New Radio е 5G протокол за предаване на данни, който отговаря на изискванията на ITU-R IMT-2020 за свръхнадеждни комуникации с ниска латентност и масивни комуникации от машинен тип и може да съществува съвместно с по-ранни DECT устройства. ОФИС ТЕХНИКА BESMART.BG


За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.