Patriot I Разгледай всички продукти ...
Меню
Количка

Patriot

СВЪРЗВАНЕ НА ГЛОБАЛНИЯ
ПАЗАР ОТ НАД 30 ГОДИНИ
Patriot стартира през 1985 г. в района на залива на Сан Франциско. Ние се посвещаваме да бъдем избраната марка за технологичната индустрия с висок ангажимент към качество и изключително обслужване на клиентите. Patriot Memory проектира, произвежда и предлага на пазара високопроизводителни модули памет, флаш памет, мобилни аксесоари и оборудване за игри.​
НАШИТЕ ПРОДУКТИ
Тук, в Patriot, ние се гордеем с разработването на нови и иновативни продукти, които предлагат елегантен, модерен и функционален дизайн. Заедно с високо качество и иновативен дизайн, нашите продукти са подкрепени с нашата водеща в индустрията гаранция и най-добрата поддръжка на клиенти.
Ние гарантираме, че всеки продукт отговаря или надвишава нашите високи стандарти. За паметта този процес започва с използване на висококачествени компоненти и завършва със строго функционално тестване, за да се гарантира, че всеки модул е ​​надежден и съвместим. Всички наши тестове включват стрес тестове в реалния свят, тестове за изпускане и тестове за претоварване. Ние правим всичко това, за да можете да сте сигурни, че ще получите висококачествен продукт.
ПРОДАЖБА И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ
Patriot има търговски офиси, разположени в САЩ, Европа и Азия. Patriot продава чрез дистрибуционни канали в Северна Америка, Европа, Русия, Азиатско-Тихоокеанския регион, Близкия изток, Африка и Латинска Америка.

Solid State Drive (SSD) Patriot P210, 128GB, SATA III
-17 % Временно Изчерпан
Производител: Patriot Код на продукта: P210 128GB
SSD диск Patriot P210 128GB SATA 2.5 Спецификации: Предназначение: За настолен компютър, за лаптоп Тип: SSD (Solid State Drive) Форм-фактор: 2,5 Капацитет: 128 GB Скорост на четене: До 450 MB/s Скорост на запис: До 430 MB/s Интерфейси: SATA 3 (6Gb/s) Екстри: Функция S.M.A.R.T. Поддържа TRIM Раз..
54.00 лв 45.00 лв без ДДС:37.50 лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.