Меню
Количка

Raidmax

Raidmax е основана през 1988 г
с мисията да предоставят най-добрите решения: по-специално, отговарящи на вашите изисквания за иновативен дизайн, отлична производителност и качествени продукти.
В началото на 2003 г. Raidmax беше първият, който дебютира с дизайна "Scorpio": форма на извънземно око на общия преден панел. По това време това беше най-добрият хит в бизнеса с кутии за игри и почти всяка фабрика беше притежавала
поне един подобен дизайн в Китай. Две години по-късно Raidmax пусна друг авангарден дизайн, Samurai, и хората, които бяха видели самия случай, моментално се влюбиха.
След многобройни глобални отзиви, Raidmax е известен по целия свят. Твърди се, че нашата компания е не само дизайнер на калъфи, но и перфектен пазител на бюджета. Можете просто да похарчите малко, но получавате по-високо качество, отколкото очаквате.
Изминаха повече от 10 години, откакто Raidmax започна своята работа по своите уникални продуктови линии и пазарна позиция. Името на Raidmax е синоним на гейминг дизайн и бюджетни случаи. В Съединените щати Raidmax се счита за основна марка в това отношение; в Азия се казва, че само Raidmax може да предложи бюджетните калъфи със страхотен дизайн; в Европа, без почти никакво управление на марката, последователите на Raidmax все още показват своята лоялна подкрепа по много начини.

Производител: Raidmax Код на продукта: MX-110RGB
Подложка за мишка Raidmax BlazePad MX-110RGB Спецификация: Размер: 350x264x11.5 мм Подсветка: RGB (9 предварително зададени профила) Гаранция: 24 месеца..
42.00 лв без ДДС:42.00 лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.