Смарт часовник BeSmart i15, Водоустойчивост ...
Меню
Количка

Смарт часовник BeSmart i15, Водоустойчивост IP67, Метален корпус, Пулс, Крачки, Бял

Смарт часовник BeSmart i15, Водоустойчивост IP67, Метален корпус, Пулс, Крачки, БялДамски Смарт Часовници
Смарт часовник BeSmart i15, Водоустойчивост IP67, Метален корпус, Пулс, Крачки, БялДамски Смарт Часовници
-17 % Няма наличност
Смарт часовник BeSmart i15, Водоустойчивост IP67, Метален корпус, Пулс, Крачки, БялДамски Смарт Часовници
Смарт часовник BeSmart i15, Водоустойчивост IP67, Метален корпус, Пулс, Крачки, БялДамски Смарт Часовници
Смарт часовник BeSmart i15, Водоустойчивост IP67, Метален корпус, Пулс, Крачки, Бял
57.60 лв
48.00 лв
без ДДС: 40.00 лв
  • Наличност: Няма наличност
  • Код на продукта: 1008
  • SKU: 1008
  • JAN: 3030

Опции

Оценки

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Характеристики

Default
Характеристики За::Жени, Вид дисплей::Правоъгълник, Тип процесор::Single core, Капацитет батерия::170 mAh, Начин на зареждане::Mагнитен
Характеристики
Автономия 72 h
Дисплей Дигитален
Материал каишка/гривна Силикон
Показани дейности Email съобщенияFacebook нотификацииSMS НотификацииКръвно налягане Сърдечен пулс Входящи повиквания SMS съобщения Крачки Изминато разстояние Изгорени калории Качество на съня
Размери на дисплея 1.3 inch
Стил Спортен
Съвместим бранд Универсален
Съвместима операционна система Android / iOSAndroidApple
Технология Smart
Цвят каишка/гривна Бял

Описание на продукта

Характеристики и Спецификации

 

•             Android 4.4 и нагоре

•             IOS 8.5 и нагоре

•             Да поддържа  Bluetooth 4.0 и нагоре

(Въвеждане към функциите)

1. Интерфейс за лицево набиране : Налични са три различни интерфейса. Показва се местна дата и време, както и оставащата батерия.

2. Интерфейс за данните: записва дълготраенето на упражненията ви, броя на стъпките, пробега, изгорените калории, качеството на съня и времето за сън.

3. Интерфейс за сърдечен ритъм: дължината на страницата за сърдечен ритъм  в Hand Ring може да измери текущия ви пулс. Десетте най-нови сърдечни измервания могат да бъдат показани на тази страница.

4. Интерфейс за кръвно налягане: страницата за кръвно налягане на гривната може да измерва вашето текущо кръвно налягане. Страницата може да покаже последните 10 измервания на кръвното налягане.

5. Интерфейс за  анализ на кръвното налягане: продължително натискане на страницата за кръвно налягане може да измери текущата ви стойност на кръвно налягане. Тази страница може да покаже данните от последните 10 теста за кръвно.

6. Режим на тренировка: При тренировъчния интерфейс, натиснете и задръжте, за да влезете. Той  има осем режима на тренировка, от които можете да изберете, включително ходене, бягане, езда, скачане на въже. Натиснете бутона за да започнете да записвате времето за упражнения и изгорените калории Поставете на пауза или спрете, като натиснете фитнес тракера.

7. Интерфейс за съобщения: Включете известията от APP, известието ще се показва на смарт гривната навсякъде, където се получават известия QQ / WeChat, входящи съобщения.

8. Музикален контрол: след свързване с устройство, интелигентната гривна е в състояние да управлява музикалния плейър. Натиснете и задръжте, за да влезете в контролния панел за музика, за старт / пауза, предишна песен и следваща песен.

9. Интерфейс за времето: Гривната показва метеорологичните условия в реално време върху дисплея. За да работи тази функция , трябва да се свърже с приложението, а телефонът трябва да отвори GPS позициониране и да позволи на приложението да има достъп до местоположението на телефона. Ако прекъснете връзката или изключите GPS на телефона си за дълго време, информацията за времето няма да се актуализира.

10. Настройки: на тази страница продължително натискане, за да изберете други настройки на функцията, включително хронометър / настройване на яркостта / изключване.

11. Други: заседнало напомняне, напомняне за зареждане, известие за актуализация, входящ идентификатор на повикващия, аларма, съвпадение на езика и други.


 Разгледайте и всички продукти в категория Дамски Смарт Часовници в нашия онлайн магазин.За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.