Смарт Часовник ID205L- Цени - Besmart.bg
Меню
Количка

Смарт Часовник ID205L черен

Смарт Часовник ID205L черенМъжки Смарт Часовници
Временно Изчерпан
Смарт Часовник ID205L черен
78.00 лв
без ДДС: 78.00 лв
  • Наличност: Временно Изчерпан
  • Код на продукта: ID205L
  • JAN: 3111

Оценки

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Характеристики

Default
Характеристики Материал::Aluminium, Детайли:Водоустойчивост: IP68 , Тип::Smartwatch, Тегло::35 g , Съвместима марка::Универсален
Характеристики
Цвят Black

Описание на продукта


Letsfit Smartwatch ID105L вероятно изглежда, че има много уведомления ... и го прави.  Всичко се свежда до това, което търсите в смарт часовник. ID205L е впечатляващ в някои области: лек е, тънък и удобен; има ярък лесен за използване дисплей и интуитивен интерфейс; и предлага бързи известия и сигнали от различни приложения на трети страни. Това не е най-точният тракер, но не е ужасен, особено ако го използвате заедно с друго устройство - като телефона си, който така или иначе ще ви е необходим за GPS свързаност. ID205L не е близо до най-добрия смарт часовник, и не е лош – особено за цената.


Изпреварете очакванията си: с 1.3-инчов голям сензорен екран, който ви позволява да разберете здравето си по-интуитивно, като показва вашите спортни данни ярко и по лесен за разбиране начин.
    Отговаря на стандартните изисквания за вода IP68: Този смарт часовник няма да имате никакви проблеми при плуване или тренировка
    Защитете и наблюдавайте здравето си: Нашият часовник за активност включва куп нови функции, включително: управление на музиката, дори тренировки за стрес. Правейки го повече от просто проследяване на здравето
    Достъпни и функционални: Подобно на повечето традиционни здравни тракери, Lestfit Smart Tracker може да следи вашите стъпки, изгорени калории, спортен пробег и състоянието на съня 24 часа в денонощието, докато се синхронизира с нашето приложение VeryFitPro. Вашето устройство може също да се радва на до 10 дни живот на батерията при пълно зареждане.
    Известия за обаждания и съобщения: Получавайте и четете SMS съобщения и SNS известия направо на вашето устройство (включително Facebook, twitter, WhatsApp, LinkedIn и Instagram). можете дори да затворите входящи телефонни обаждания направо от китката си.
    Съвместимост със Smart Watch: „VeryFitPro“ изисква Android OS 4.0 или iOS 8.0 и по-нова версия или Bluetooth 4.0 и по-нова версия, подходяща само за смартфони.


Разгледайте и всички продукти в категория МЪЖКИ СМАРТ ЧАСОВНИЦИ


За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.