Продукти | Besmart.bg - Всичко за слу ...
Меню
Количка

TV Безжични слушалки

Производител: Sennheiser Код на продукта: 504685
Изключително удобни слушалки, от Sennheiser. Оптимизирани за гледане на телевизия. HD 65 телевизорът е чифт затворени телевизионни стерео слушалки, проектирани специално за гледане на телевизия и филми. Те не само са удобни и леки, но се отличават с превъзходна яснота на речта и висококачествено въ..
127.21 лв 106.01 лв без ДДС:88.34 лв
Производител: Tellur Код на продукта: TLL511191
Наслаждавайте се на безжичната свобода и гледайте любимите си телевизионни предавания, без да се притеснявате от другите около Вас, като използвате слушалките Tellur Morpheus Zeal! Тези слушалки могат да бъдат свързани към мобилния Ви телефон, таблета, компютъра, телевизора, всяко устройство с Bluet..
180.00 лв 106.24 лв без ДДС:88.53 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Безжичните слушалки за TV ще променят вашето изживяване от посредствено до умопомрачително. Те са особено добро решение, когато сте на обществено място, в пространство  с много хора или шум или друго устройство е проблем. Особено подходящи са и ако имате чувствителни съседи или тънки стени. Най-добрите безжични слушалки за телевизия ще ви позволят да се наслаждавате на саундтраци от екшън филми по предназначение по всяко време на деня или нощта.

Не всички безжични слушалки за поставяне на ухото и за поставяне на ухото са подходящи за телевизионни програми и филми, така че е важно да избирате разумно. Един проблем при използване на безжични слушалки за телевизор е малък, но досаден: изоставане между това, което виждате на екрана, и това, което чувате. Това се дължи на латентността: времето, необходимо на звука за преминаване от източника до слушалките.

Добрата новина е, че Bluetooth кодеците постоянно подобряват латентността и премахват повечето проблеми. Най-новата версия на Bluetooth (5.0) трябва да гарантира страхотно съвпадение между аудио и видео и има 40 метра обхват на закрито, в сравнение с 10 метра на Bluetooth 4.2. BE SMART ДЖАДЖИ И АКСЕСОАРИ ЗА ТЕЛЕФОН

За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.