Jabra PanaCast 20 видеоконферентна камера, ...
Меню
Количка

Jabra PanaCast 20 видеоконферентна камера, 4K

Jabra PanaCast 20 видеоконферентна камера, 4KУеб Камери
--6 %
Jabra PanaCast 20 видеоконферентна камера, 4K
438.80 лв
464.33 лв
без ДДС: 386.94 лв
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта: 8300-119
  • SKU: 8300-119
  • JAN: 6004

Оценки

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Характеристики

Характеристики
Видео резолюция 3840 x 2160
Интерфейс USB 3.0
Микрофон 1 брой
Цвят Черен

Описание на продукта

Тази първокласна персонална камера за видеоконферентна връзка използва най-съвременната технология, за да осигури изживяване, което е различно от всичко друго предлагано на пазара. Интелигентна, мощна и напълно уникална - PanaCast 20 не е обикновена уеб камера, а верен помощник за организиране на лични видеоконференции.

Докато всички се ориентираме в реалностите на опитите да останем свързани и продуктивни, видеоконференциите са по-важни от всякога. Време е да изпитате следващото поколение интелигентно, сигурно, преносимо видео сътрудничество с Jabra PanaCast 20.

Използвайки усъвършенствания вграден AI, за да предостави интелигентен набор от функции, който извежда вашето видео изживяване на следващото ниво, PanaCast 20 е лична камера, която знае точно от какво се нуждаете, когато имате нужда от него.Оставете вашата камера да мисли. Видео разговорите вече са част от ежедневието, но лошото качество на картината оказва влияние върху цялото изживяване. PanaCast 20 използва усъвършенствани процесори, мощен вграден AI и 13-мегапикселова камера, за да предостави впечатляващо 4K Ultra-HD изображение в реално време, което е кристално чисто, практически без забавяне. Така че можете да представите тази голяма презентация, знаейки, че ще изглеждате най-добре.Направете пълна промяна на личните си видеоконференции. Когато сте на важно видеообаждане, това да бъдете видимо прави всичко различно. Нашата функция за интелигентно увеличение използва мощен AI за непрекъснато сканиране и коригиране на снимката ви в реално време, като гарантира, че винаги сте в центъра на кадъра. Сега можете да изпитате по-завладяващо, естествено видео сътрудничество, без да се налага да оставате вкоренени на място. PanaCast 20 предоставя изживяване при срещи, което не просто е по-добро, а е напълно преоткрито. ВИЖ И ДРУГИ ?
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.