ZOOM Meetings & Chat
Меню
Количка

ZOOM Meetings & Chat

ZOOM Meetings & ChatBesmart.bg
Няма наличност
ZOOM Meetings & Chat
27.50 лв
без ДДС: 22.92 лв
  • Наличност: Няма наличност
  • Код на продукта: Z1499
  • JAN: 203

Оценки

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър

Описание на продукта

Zoom Meetings and Chats дава възможност за фирмени видеоконференции с обмен на съобщения в реално време и споделяне на съдържание.

Безпрецедентно лесната употреба позволява бързо усвояване на функциите на софтуера, което улеснява стартирането, присъединяването и провеждането на срещи от всяко устройство. Можете да се свържете навсякъде и през различни устройства, тъй като Zoom Meetings се синхронизира с вашия календар, което позволява безпроблемното осъществяване на максимално оптимизирани корпоративни видеоконференции от вашия работен плот или мобилен телефон. Това дава възможност за вътрешна и външна комуникация, срещи в движение и обучение чрез единна комуникационна платформа.

 

Zoom Meetings and Chats ви предоставя инструменти, с които да направите срещите си по-продуктивни. Щракнете върху „Запис“ и автоматично ще генерирате запис на случващото се в Zoom. Пълното споделяне на аудио и видео и възпроизвеждането на видеоклипове е гарантирано без качване на съдържанието.

Zoom Meetings за мобилни устройства предлага същото страхотно изживяване, което бихте очаквали от настолния клиент, така че да работите и провеждате срещи отвсякъде. Можете да осъществявате бизнес или интерактивни срещи с анкети и др.

За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.