Доставка
Меню
Количка

Информация за Доставка

Настоящите условия за доставка определят начините за доставка и всички детайли, свързани със закупуване на артикули от онлайн магазин besmart.bg, собственост на “Трейди М ООД” ООД.

В настоящите условия за доставка може да се запознаете с:

Начини на доставка на закупени артикули;

Срокове за доставка;

Стойност на доставка на закупени артикули;

Начини на плащане на стойност на доставка;

Условия за доставки в чужбина;

Допълнителни и уточняващи условия;

1. Начини на доставка на закупени артикули

Доставка на артикули, поръчани от онлайн магазин parketensviat.com и на територията на Република България, се извършва чрез:

спедиторска фирма по избор на служители на “Трейди М” ООД;

спедиторска фирма по избор на клиента, направил онлайн поръчка;

2. Срокове за доставка

Доставка на артикули, поръчани от онлайн магазин besmart.bg се осъществяват в рамките на 2-3 работни, освен в случаите, в които е избран специфичен метод на доставка и/или възникнат форсмажорни обстоятелства.

3. Стойност на доставка на закупени артикули

Стойността на транспортните разходи за територията на Република България се определя както от крайната сума на поръчката, така и от категорията на закупените артикули. Стойността на доставка е фиксирана и за сметка на купувача, освен в случаите, в които поръчката не отговаря на условията за безплатна доставка и е както следва:

1. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА:

Клиентите на онлайн магазин besmart.bg получават безплатна доставка за всички поръчки на стойност над 99 лв. (включително).

2. Фиксирана стойност от 5 лв.:

Клиентите на онлайн магазин besmart.bg заплащат фиксирана стойност от 5 лв. за доставка за всички поръчкиа на стойност под 99 лв. (включително).

4. Начини на плащане на стойност на доставка

Клиентите на онлайн магазин besmart.bg на територията на Република България могат да платят стойността на доставката на поръчаните от онлайн магазина артикули, в случаите, в които поръчката не отговаря на условията за безплатна доставка, по следните начини:

1. При наложен платеж:

Клиентът плаща стойността на доставката заедно със стойността на поръчаните артикули при извършване на доставката, когато е избрал метод на плащане “Наложен платеж”

2. Чрез плащане с банкова карта (ОЧАКВАЙТЕ СКОРО) :

Клиентът плаща стойността на доставката заедно със стойността на поръчаните артикули в края на поръчката, когато е избрал метод на плащане “Плащане с банкова карта”

3. Чрез плащане с банков превод:

Клиентът плаща стойността на доставката заедно със стойността на поръчаните артикули (добавени във фактурата), когато е избрал метод на плащане “Плащане с банков превод”

5. Условия за доставки в чужбина

Направете Вашето запитване за персонална оферта на имейл адрес: info@besmart.bg или в нашата страница КОНТАКТИ

6. Допълнителни и уточняващи условия

1. При избран метод за плащане “Наложен платеж”, плащането се извършва при получаване на поръчаните продукти.

2. Търговецът има право да се свърже с клиента на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката, преди изпращане на поръчаните артикули от онлайн магазина

3. “Трейди М” ООД НЕ носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, в които клиентът е предоставил грешни и/или непълни данни (лични и за доставка), включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес и/или телефон.

4. Доставката се извършва в сроковете, описани по-горе в настоящите условия за доставка. При извънредни обстоятелства “Трейди М” ООД си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това клиента.

5. Клиентът е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако клиентът не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

6. “Трейди М” ООД си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане в настоящата страница от онлайн магазин besmart.bg без друго известие.

За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.