Стойка-зарядно за кола


Случвало ли ти се е тъкмо да излезеш навън и батерията на телефона ти рязко да падне? 

Да се качиш в колата ти, но да си забравил да вземеш usb кабел?

Да използваш GPS системата на телефона ти, докато пътуваш и изведнъж телефона ти да се изключи?


Всички сме били поне веднъж в една от тези ситуации и нека си признаем - това е изключително неприятен момент! 


Ние от BeSmart ти предлагаме нещо компактно и удобно - стойка за кола с безжично зарядно за телефон! 2в1 устройство, което ще се превърне във верен помощник! Използва интелигентна технология, осигуряваща бързо и безжично зареждане.


Безжичното зареждане както подсказва и името му, означава, че вече нямаш нужда от кабел, за да заредиш телефона си. Просто го постави на специалната стойка и зареждането на батерията на смартфона ти ще започне самостоятелно. 

Предимството е липсата на нужда от разнасяне на кабели, спомагането за по-бавно износване на хардуера, както и това, че работи в полза на природата. 


Обозначението Qi е ключово и гарантира технология за бързо зареждане. Бързите безжични зарядни устройства използват модерната си технология позволяваща по-висока мощност и могат да заредят напълно смартфон с голяма батерия за около два часа. 


Безжичното зареждане работи чрез прехвърляне на енергия от зарядното устройство към приемник в задната част на телефона чрез електромагнитна индукция. Зарядното устройство използва индукционна намотка, за да създаде редуващо се електромагнитно поле, което приемната бобина в телефона преобразува обратно в електричество, за да бъде подадено в батерията.Последно поколение технология, която ще улесни твоето ежедневие!

Смарт устройството работи със сензор на движението, чрез който се разтваря и може да поставиш твоя телефон, след което то автоматично се затваря и обхваща плътно телефона ти! Дизайнерска стойка, която придържа телефона ти и бързо зарежда батерията му! Компактен и с иновативен дизайн, който се вписва перфектно с колата ти! 


Без значение каква марка е телефона ти, това wireless устройство отлично работи с Iphone, Samsung и всеки друг бранд!

Стойката за телефона го предпазва от падене и нараняване, докато си на дълъг път сам или с любимата компания!

Инвестирай в твоя lifestyle и заложи на нещо компактно, удобно и високотехлоноги


Вижте всички наши електронни аксесоари за кола и изберете най-подходящия за Вас.