Разгледай Продукти с марката Eset ...
Меню
Количка

Eset

„В продължение на три десетилетия ние помагаме на хората да защитят своите дигитални светове. От малка, динамична компания, ние се превърнахме в глобална марка с над 110 милиона потребители в 202 страни и територии. Много неща се промениха, но основните ни стремежи , философията и ценностите остават същите – за да помогнем за изграждането на по-сигурен дигитален свят, където всеки може наистина да се наслади на по-безопасни технологии.“ ESET започна живота си като пионер в антивирусната защита, създавайки награден софтуер за откриване на заплахи.
Сега целта на ESET е да се увери, че всеки може да се наслади на спиращите дъха възможности, които предлага технологията.
Днес нашите решения за сигурност позволяват на бизнеса и потребителите в повече от 200 страни и територии да се възползват максимално от дигиталния свят.

Производител: Eset Код на продукта: NOD32 Antivirus OEM
Антивирусен софтуер ESET NOD32 Antivirus OEM Спецификация: Достъпен За: Windows Тип: Електронен лиценз Вид лиценз: Нов Версия: Antivirus Валидност: Една година Функции: Antivirus Antispyware ..
47.51 лв 39.59 лв без ДДС:32.99 лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.