Продукти на Platinet| Besmart.bg - Всичко ...
Меню
Количка

Platinet

Platinet е международна и бързо развиваща се компания в областта на потребителската електроника, носители за съхранение, безжични технологии, мобилни устройства и компютърни аксесоари. Ние сме известни като надежден производител и дистрибутор на висококачествена електроника с водеща позиция сред най-големите полски износители. За повече от десетилетие ние създадохме най-ефективните бизнес стандарти, които ни позволяват да работим по целия свят и да управляваме над 3 000 продукта в нашето портфолио от нашите квартали в Европа, САЩ и Китай. Нашата силна позиция, изградена в продължение на много години, гарантира стабилност за нас и нашите клиенти. Можете да разчитате на нашата пълна логистична и бизнес поддръжка и маркетингово архивиране с най-доброто следпродажбено обслужване. Днес създаваме тенденции, изграждаме европейския пазар на мобилни устройства и технологии. Ежедневната работа на Platinet е да търси интересни идеи и тенденции за бъдещето. В същото време ние доказахме, че иновативните продукти могат да бъдат на разумна цена. Ето защо ние популяризираме висококачествено оборудване и технологии, които могат да се използват на работа, у дома и в офиса – иновации, които улесняват живота. Всеки ден потвърждаваме бизнес визията на Platinet: Вдъхновени от бъдещето.

Преносима памет PLATINET PENDRIVE 32GB USB 2.0 сребро
-5 % Временно Изчерпан
Производител: Platinet Код на продукта: PENDRIVE 32GB USB 2.0
Преносима памет PLATINET PENDRIVE 32GB USB 2.0 сребро Platinet Pendrive е идеалният начин да съхранявате данните си. Той е бърз, издръжлив и надежден, а алуминиевият корпус гарантира, че данните ви са сигурни и защитени. Освен това флаш паметта е проектирана така, че да може да се прикрепя към висул..
11.99 лв 11.42 лв без ДДС:9.51 лв
Производител: Platinet Код на продукта: PENDRIVE 32GB USB 2.0
Преносима памет PLATINET PENDRIVE 32GB USB 2.0 черна Спецификация: Памет, тип: преносима памет USB 2.0 Капацитет: 32GB Скорост на четене: 22 МБ/с Скорост на запис: 8 МБ/с Гаранция: 24 месеца..
11.99 лв 11.42 лв без ДДС:9.51 лв
Производител: Platinet Код на продукта: PENDRIVE 64GB USB 2.0
Преносима памет PLATINET PENDRIVE 64GB USB 2.0 черна Спецификация: Памет, тип: преносима памет USB 2.0 Капацитет: 64GB Скорост на четене: до 75МБ/с Скорост на запис: до 30МБ/с Гаранция: 24 месеца..
20.39 лв 19.42 лв без ДДС:16.18 лв
Производител: Platinet Код на продукта: PENDRIVE 128GB USB 2.0
Преносима памет PLATINET PENDRIVE 128GB USB 2.0  Съхранявайте данните си на сигурно и достъпно място с Platinet Pendrive! Тази бърза, издръжлива и надеждна флаш памет е изработена от алуминиев корпус, за да гарантира най-висока издръжливост и сигурност на вашите данни. Пендривът е проектиран и ..
43.19 лв 35.99 лв без ДДС:29.99 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.