Xiaomi
Меню
Количка

Xiaomi

Xiaomi Corporation , регистрирана в Азия като Xiaomi Inc., е китайски дизайнер и производител на потребителска електроника и свързан софтуер, домакински уреди и предмети за бита. След Samsung той е вторият по големина производител на смартфони в света, повечето от които работят с операционна система MIUI. Компанията е на 338-о място и е най-младата компания в Fortune Global 500.
Xiaomi е основана през 2010 г. в Пекин от вече мултимилиардер Лей Джун, когато е на 40 години, заедно с шестима старши сътрудници. Лей основа Kingsoft, както и Joyo.com, които той продава на Amazon за 75 милиона долара през 2004 г. През август 2011 г. Xiaomi пусна първия си смартфон и до 2014 г. имаше най-големия пазарен дял на смартфоните, продавани в Китай. Първоначално компанията продава продуктите си само онлайн; по-късно обаче отворя магазини от тухли и хоросан. До 2015 г. разработва широка гама от потребителска електроника. През 2020 г. компанията продаде 146,3 милиона смартфона и нейната операционна система MIUI има над 500 милиона активни потребители месечно. През второто тримесечие на 2021 г. Xiaomi изпревари Apple Inc., за да стане вторият по големина продавач на смартфони в света със 17% пазарен дял, според Canalys. Той също така е основен производител на уреди, включително телевизори, фенерчета, безпилотни летателни апарати и пречистватели на въздух, използвайки своя интернет за нещата и продуктовите екосистеми на Xiaomi Smart Home.
Xiaomi поддържа цените си близо до производствените си разходи и разходите за материали, като поддържа повечето от продуктите си на пазара в продължение на 18 месеца, по-дълго от повечето компании за смартфони. Компанията също така използва оптимизиране на инвентара и флаш продажби, за да поддържа инвентара си ниско.

Производител: Xiaomi Код на продукта: BHR5489GL
Сигурно, плътно прилягане Лек и мек върху кожата Ергономичният дизайн носи комфорт без усилие и поддържа Redmi Buds 3 Lite сигурно в ушите ви дори по време на тренировка.Лесни връзки "Бип", вашите слушалки са свързани Автоматично разпознаване на устройство и прости безжични връзки. Извадете слушалки..
43.32 лв 36.10 лв без ДДС:30.08 лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.